Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπράντλεϊ Κούπερ – Μπρουκ Σιλντς: Αποκαλύψεις για την άγνωστη φιλία τους

Μπράντλεϊ Κούπερ – Μπρουκ Σιλντς: Αποκαλύψεις για την άγνωστη φιλία τους

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μπήκε μαζί της στο ασθενοφόρο, βρέθηκε δίπλα της, της κρατούσε το χέρι μέχρι το νοσοκομείο

Μια σχέση που δεν γνωρίζαμε, αποκάλυψε η Μπρουκ Σιλντς στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Glamour», μιλώντας για ένα σοβαρό περιστατικό υγείας που αντιμετώπισε η ίδια τον Σεπτέμβριο του 2023.

Έχουν κρατήσει και οι δύο σταρ την προσωπική φιλία που τους συνδέει, εδώ και αρκετά χρόνια, ως επτασφράγιστο μυστικό.

Έχει ισχυρή προσωπική φιλία με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Επείγον περιστατικό

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας της ηθοποιού έγινε η αιτία και η αφορμή να αποκαλυφθεί η στενή τους σύνδεση, καθώς ο Μπράντλεϊ Κούπερ βρέθηκε δίπλα της και τη συνόδευσε, μπαίνοντας μέσα στο ασθενοφόρο, κρατώντας της το χέρι, μέχρι το νοσοκομείο.

Η Μπρουκ Σιλντς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε κατά τη συνέντευξή της στο περιοδικό, υπέστη μια σοβαρή επιληπτική κρίση κατά την οποία σημειώθηκε και απώλεια της συνείδησή της. «Ήμουν και περίμενα ένα Uber που είχα καλέσει. Κατέβηκα κάτω στη βάση της σκάλας και ξαφνικά άρχισα να φαίνομαι παράξενη. Και οι άνθρωποι ήταν κάπως έτσι μαζί μου «Είσαι εντάξει;».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν ο φύλακας-άγγελος της Μπρουκ Σιλντς κατά την επιληπτική της κρίση

Από την παθιασμένη ερμηνεία στα Όσκαρ με τη Lady Gaga

Πώς έγιναν όλα

Η ίδια μπήκε μέσα σε ένα παρακείμενο εστιατόριο, δύο γυναίκες άγνωστες έσπευσαν κοντά της. Είχαν αρχίσει όλα να σκοτεινιάζουν γύρω της και ξεκίνησε τότε η τρομακτική εμπειρία της επιληπτικής κρίσης.

Μελάνιασε, έπεσε σε έναν τοίχο που βρισκόταν εκεί και χτύπησε το κεφάλι της, ενώ άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα της και παραλίγο να γυρίσει η γλώσσα της.

Το σώμα της βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κίνηση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς της, όπως είπε η ηθοποιός, μάλλον αυτό προέκυψε από την υπερβολική πρόσληψη νερού, χωρίς να έχει καθόλου αλάτι στον οργανισμό της. Το οξυγόνο της είχε πέσει δραματικά.

Η σωτήρια παρουσία του Μπράντλεϊ Κούπερ

Σε όλο αυτό το δυσάρεστο περιστατικό όμως, τι δουλειά είχε ο Μπράντλεϊ Κούπερ; Από το εστιατόριο που βρέθηκε η Μπρουκ Σιλντς, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον σύζυγό της.

Κάτι που δεν κατάφεραν. Ο βοηθός του όμως μπόρεσε και κάλεσε τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος και έσπευσε στο σημείο του συμβάντος.

Όταν ανέκτησε πλέον τις αισθήσεις της η σταρ, ο ηθοποιός ήταν εκεί, της κρατούσε το χέρι και την καθησύχαζε, να μείνει ήρεμη, μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο και να αντιμετωπίσουν οι γιατροί την κατάσταση.

Η ίδια περιγράφει το περιστατικό: «Δεν μπορούσα να μιλήσω. Αλλά σκέφτηκα για μένα «Κάπως έτσι πρέπει να είναι ο θάνατος». Ξυπνάς και είναι δίπλα σου ο Μπράντλεϊ Κούπερ και λέει «Θα είμαι μαζί σου στον δρόμο για το νοσοκομείο, Μπρουκ» και μου κρατούσε το χέρι».

View this post on Instagram

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Πώς ξεκίνησε η άγνωστη φιλία τους

Οι δυο του γνωρίστηκαν το 2007, στα γυρίσματα της ταινίας που συμπρωταγωνίστησαν, με τίτλο «The Midnight Meat Train» (2008). Οι οικογένειές τους συναντώνται, τα παιδιά τους γνωρίζονται, βγαίνουν μαζί έξω.

Μάλιστα πριν από έναν χρόνο, είχαν κάνει μια δημόσια εμφάνιση οικογενειακώς με τα παιδιά τους όπου και τους είχε συλλάβει τότε ο φωτογραφικός φακός.

Τότε, είχαν βγει για φαγητό η Μπρουκ, ο σύζυγός της και οι δυο τους κόρες, ενώ μαζί ήταν και ο Μπράντλεϊ, μαζί με την εξάχρονη κορούλα του, από τη σχέση του με την Ιρίνα Σάικ.

Η φιλία τους όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε βγει στο προσκήνιο της δημοσιότητας, μέχρι που αποκαλύφθηκε, καθώς ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν στη λίστα έκτακτης ανάγκης της Μπρουκ Σιλντς, τον κάλεσαν στο περιστατικό κι εκείνη τον αναφέρει πλέον με ευγνωμοσύνη, όταν αφηγείται το συμβάν με την επιληπτική της κρίση. Ήταν ο φύλακας-άγγελός της σ’ αυτό το περιστατικό.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024