
«Τιμή μου να παίξω σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό»
Ο Τζον Πουλακίδας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου
Στην εκπομπή «The Game» της ΕΡΤ μίλησε ο 20χρονος γκαρντ του Yale, Τζον Πουλακίδας, ο οποίος αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου, ενώ τόνισε πως θα ήταν τιμή του να αγωνιστεί κάποτε στο μέλλον στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πουλακίδας:
«Μίλω λίγο ελληνικά, αλλά δεν τα έχω μάθει πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου. Μεγαλώντας στην Αμερική και παίζοντας μπάσκετ, ονειρεύεσαι να κερδίσεις ένα παιχνίδι στην March Madness. Για μένα έγινε πραγματικότητα. Το ότι μπόρεσε να δείξω τι μπορώ να κάνω σε αυτό το επίπεδο ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα.
Είμαι σε διαδικασία για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. Γνωρίζω πολλά για τις δυο ομάδες που παίζουν στην EuroLeague, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν μεγάλο όνειρο και τιμή να καταφέρω να παίξω σε μια από αυτές τις ομάδες και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην EuroLeague, σε τόσο υψηλό επίπεδο».
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή τα διαβιβασιστικά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τις νέες δικογραφίες
- Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ ΔΑΟΕ και JTI Hellas
- Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση
- Ο Κωστούλας έπαιξε μπάσκετ, ο Αβδάλας ποδόσφαιρο… και δεν ήταν πρωταπριλιάτικο
- Μια μεγάλη, αναδρομική έκθεση για τον Gianni Versace
- Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Φαλ και η συνομιλία του Φουρνιέ με τον Ερτέλ (vid)



