Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτός είναι ο πιο όμορφος πρίγκιπας της Ευρώπης»

«Αυτός είναι ο πιο όμορφος πρίγκιπας της Ευρώπης»

Τεράστιο αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο-Αλέξιο της Ελλάδας από τη «Ρεπούμπλικα» που σημειώνει: «Νέος, όμορφος και μορφωμένος, μάγεψε όλες τις κυρίες»

Ο κόσμος προχωρά, αλλάζει, αλλά για κάποιους ο θεσμός της βασιλείας έστω και για λόγους social media παραμένει ζωντανός. Στη Σερβία ασχολούνται με τα πάντα. Η ελληνική πρώην βασιλική οικογένεια αποτελεί συχνά πυκνά αντικείμενο αφιερωμάτων από τα περιοδικά και site της showbiz.

Αυτή τη φορά «ήρωας» τους έγινε ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος. H μεγάλη εφημερίδα του Βελιγραδίου, «Ρεπούμπλικα» και το ένθετό της «srecna», τον χαρακτήρισε ως τον «πιο όμορφο πρίγκιπα της Ευρώπης»:

«Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος – Αλέξιος γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1998 στη Νέα Υόρκη και είναι το δεύτερο παιδί και ο μεγαλύτερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Είναι επίσης ένας από τους νονούς του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο Κωνσταντίνος παρακολούθησε το Wellington College στην Αγγλία για το γυμνάσιο, αποφοιτώντας το 2017.

Στη συνέχεια γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον DC, αποφοιτώντας τον Μάιο του 2022. Το 2019, αυτός και ο πατέρας του έκαναν τα μοντέλα για το βιβλίο του φωτογράφου Nikolaj von Bismarck, The Dior Sessions, αλλά φαίνεται να έχει σταματήσει το μόντελινγκ από τότε. Ο νεαρός πρίγκιπας έχει περισσότερους από 100.000 ακόλουθους στο Instagram.

Ο Έλληνας πρίγκιπας μοιάζει με όμορφο άντρα από κινούμενα σχέδια της Disney που οι κυρίες χάνουν το μυαλό τους

Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος – Αλέξιος της Ελλάδας και της Δανίας είναι μέλος της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας. Όντας ο μεγαλύτερος γιος και δεύτερο παιδί του διαδόχου του θρόνου Παύλου και της πριγκίπισσας Μαρί Σαντάλ της Ελλάδας, είναι ξεκάθαρα ο κληρονόμος του ρόλου του πατέρα του.

Στην παραδοσιακή ελληνική πρακτική ονοματοδοσίας, οι πρωτότοκοι γιοι παίρνουν το όνομα από τους παππούδες τους. Ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος βαφτίστηκε σε ελληνορθόδοξη τελετή στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο στις 15 Απριλίου 1999. Νονοί του είναι ο Πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδας και της Δανίας, ο Πρίγκιπας Ντιμίτριε της Γιουγκοσλαβίας, ο βασιλιάς Φρέντερικ της Δανίας, ο Βασιλιάς Φελίπε VI της Ισπανίας, αλλά και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, Πριγκίπισσα Alexandra zu Furstenberg και η Ντόρις Ρομπς. Δύο από τους νονούς του είναι μελλοντικοί μονάρχες και δύο βασιλιάδες.

Ο Έλληνας πρίγκιπας μοιάζει με όμορφο άντρα από κινούμενα σχέδια της Disney που οι κυρίες χάνουν το μυαλό τους. Ένα φαρδύ, λαμπερό χαμόγελο, τα ξανθά μαλλιά και ένα σμιλεμένο σώμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του νεαρού άνδρα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα ΜΜΕ έγραψαν ότι η καρδιά του είχε ήδη αιχμαλωτιστεί.

Ήταν ένα καλοκαίρι αγάπης για την Poppy Delevingne και τον Έλληνα πρίγκιπα Κωνσταντίνο – Αλέξιο. Αφού απόλαυσαν τον ήλιο στην Ιμπίζα, το ζευγάρι έμεινε στην Ελλάδα και πέρασε χρόνο με την οικογένεια του πρίγκιπα. Η Poppy κατέγραψε την ηλιόλουστη απόλαυση σε μια αξιολάτρευτη γκαλερί Instagram με στιγμιότυπα της μητέρας του φίλου της, πριγκίπισσας Μαρί Σαντάλ, του αδελφού του πρίγκιπα Αχιλλέα – Ανδρέα της Ελλάδας και της αδελφής της πριγκίπισσας Ολυμπίας της Ελλάδας.

Η Poppy είναι η αδερφή της διάσημης καλλονής Cara Delevingne, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται περίπου στα 55 εκατομμύρια δολάρια. Η Poppy και η Kara έχουν επίσης μια αδερφή, την Chloe, και έναν ετεροθαλή αδερφό, τον Alex».

Ο ρόλος του μοντέλου

Σύμφωνα με τη Wikipedia με αναφορές από την Teen Vogue, «ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος της Ελλάδας και της Δανίας (Νέα Υόρκη, 29 Οκτωβρίου 1998) είναι μοντέλο και μέλος της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας και της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Είναι ευρέος γνωστός με το υποκοριστικό «Τίνο» (ή στα αγγλικά Tino).

Είναι ο πρώτος γιος και το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, παππούδες του από την πλευρά του πατέρα του είναι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Β΄ και η τέως βασίλισσα Άννα – Μαρία, ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι ο δισεκατομμυριούχος, επιχειρηματίας, συνιδρυτής της Duty Free Shoppers και πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ

Μετά την κατάργηση της μοναρχίας στην Ελλάδα το 1974, ο τίτλος «πρίγκιπας της Ελλάδος» με την προσφώνηση της βασιλικής υψηλότητας δεν αναγνωρίζεται πλέον συνταγματικά από την Ελληνική Δημοκρατία, παρά μόνο ως τίτλος ευγενείας από άλλους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης.

Ως απόγονος του βασιλιά Χριστιανού Θ΄ της Δανίας φέρει τον τίτλο του πρίγκιπα της Δανίας και την αντίστοιχη προσφώνηση της βασιλικής υψηλότητας».

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024