Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Poppy Delevingne: Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ - Αδερφή της Cara Delevingne

Poppy Delevingne: Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ – Αδερφή της Cara Delevingne

Γνωστή για το κομψό στυλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Poppy Delevingne αποτελεί μία αξιοσημείωτη παρουσία στον κόσμο της υψηλής μόδας και έμπνευση για πολλές νέες γυναίκες παγκοσμίως

Ο πρωτότοκος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ, Κωνσταντίνος Αλέξιος, εθεάθη με την Πόπι Ντελεβίν σε τρυφερές στιγμές και τα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για σχέση ανάμεσά τους.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η MailOnline, ο 24χρονος πρίγκιπας και το 36χρονο μοντέλο απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο Δυτικό Λονδίνο, όπου ζει η διάσημη αδελφή της Πόπι Ντελεβίν, Κάρα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η DailyMail «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Ποια είναι η Πόπι Ντελεβίν

Η Πόπι Ντελεβίν είναι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία και η μεγαλύτερη αδερφή της Κάρα Ντελεβίν.

Γνωστή για το κομψό στυλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Ντελεβίν αποτελεί μία αξιοσημείωτη παρουσία στον κόσμο της υψηλής μόδας και έμπνευση για πολλές νέες γυναίκες παγκοσμίως.

Γεννημένη στις 3 Μαΐου 1986 στο Λονδίνο της Αγγλίας, είναι η μεγαλύτερη αδελφή του μοντέλου και ηθοποιού Κάρα Ντρελεβίν. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από μικρή ηλικία και γρήγορα απέκτησε μεγάλο κοινό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana.

Οι ταινίες που έχει εμφανιστεί

Εκτός από μοντέλο, η Ντελεβίν έχει επίσης εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Από τις πιο γνωστές ταινίες που έχει συμμετάσχει είναι ο «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» και το «Kingsman: Ο χρυσός κύκλος».

Η χαμηλών τόνων Ντελεβίν και η επιρροή που ασκεί στις νεαρές γυναίκες

Η αίσθηση του στυλ της, η οποία συχνά συνδυάζει βίντατζ και μοντέρνα κομμάτια, την έχει κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή style icons για τις νεαρές γυναίκες παγκοσμίως. Η μεγάλη κόρη των Ντελεβίν «συνδυάζει την κομψότητα με μία δυναμική προσωπικότητα», όπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ.

Παρά την επιτυχία της στις βιομηχανίες της μόδας και της ψυχαγωγίας, η Πόπι Ντελεβίν παραμένει μία χαμηλών τόνων γυναίκα που είναι παράλληλα και αρκετά προσιτή στα media. Σε αντίθεση με την αδερφή της, η Πόπι Ντελεβίν απασχολεί τον Τύπο κυρίως για τη δουλειά της και το φιλανθρωπικό έργο της.

Το φιλανθρωπικό έργο της

Τα τελευταία χρόνια, η Ντελεβίν ασχολείται όλο και περισσότερο με φιλανθρωπικό έργο, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για διάφορους σκοπούς. Είναι μακροχρόνια υποστηρίκτρια του Ιδρύματος Starlight Children’s Foundation, το οποίο παρέχει στήριξη σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, ενώ έχει επίσης συνεργαστεί με το Παγκόσμιο Ταμείο για την Άγρια Ζωή και την Εταιρεία Αλτσχάιμερ.

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο και η διαφορά ηλικίας τους

Ντελεβίν και Κωνσταντίνος – Αλέξιος φαίνονται ευτυχισμένοι στις φωτογραφίες της DailyMail. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ντελεβίν εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως ο Κουκ έχει παραιτηθεί από διευθυντής της εταιρείας τους, Poppy Delevingne Limited. Πάντως κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Έλληνα πρίγκιπα, παρά τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που έχουν μεταξύ τους, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό. Πάντως, στα social media είναι πολλά τα σχόλια για τη διαφορα ηλικίας του ζευγαριού.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024