Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση κοινής αποδοχής ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού για την προεδρεία του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Πρόταση κοινής αποδοχής ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού για την προεδρεία του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Την επανεκλογή του Ηλία Αποστολόπουλου ως Προέδρου του Επιστημονικού Βραχίονα της ΚΕΔΕ, Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρότεινε πριν από λίγο στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος Λάζαρος Κυρίζογλου.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, προτάθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Λάζαρο Κυρίζογλου να είναι για ακόμη μια θητεία, πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης λειτουργεί ως ένα διαχρονικό εργαλείο της Αυτοδιοίκησης για την παραγωγή των βασικών πολιτικών της, μέσα από τη σύνθεση και την αξιοποίηση της γνώσης των ειδικών, πανεπιστημιακών, επιστημόνων, ερευνητών και της πολύτιμης και συσσωρευμένης εμπειρίας των αιρετών που έχουν υπηρετήσει το θεσμό και μπορούν να βλέπουν τα πράγματα , ή να εντοπίζουν παραμέτρους από μια διαφορετική – απ’ αυτή της αυστηρά ακαδημαϊκής προσέγγισης – οπτική.

Η δομή του Ινστιτούτου -Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο αποκλειστικά από αιρετούς και πρόσωπα καταξιωμένα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και Επιστημονικό Συμβούλιο- διασφαλίζουν την πολιτική και επιστημονική όσμωση στην προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση.
Λάζαρος Κυρίζογλου: «Για πρόεδρος του ΙΤΑ προτείνεται ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος»
Με το πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκε η επιτυχημένη θητεία του Ηλία Αποστολόπουλου στην προεδρεία του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και «κατόπιν διαβούλευσης με όλες τις παρατάξεις όπως ανέφερε χαρακτηριστικά» προτείνεται εκ νέου για Πρόεδρος του Ινστιτούτου.
Σήμερα (27 Μαρτίου) και πριν από λίγο από το βήμα του ΔΣ της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυρίζογλου ανακοίνωσε:
«Για Πρόεδρος του ΙΤΑ, προτείνεται ο Ηλίας Αποστολόπουλος, για αντιπρόεδρος ο Ιωάννης Λώλος(πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας) και για μέλη οι κκ. Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, Άρης Νάκας, Νικόλαος Μελετίου, Ιωάννης Κουράκης, Δερεδίνης Βασίλης, Ελένη Βάκα, Αλέξιος Μαυραγάνης, Δημήτριος Μπρίμπας και Ιωάννης Γκαράνης.  Ένα 11μελές συμβούλιο».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ διευκρίνησε πως όλα τα μέλη του ΔΣ του ΙΤΑ, «δουλεύουν για την φανέλα, χωρίς οικονομικό αντίτιμο» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024