Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεαρές γυναίκες συνεχίζουν να δέχονται γροθιές στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Νεαρές γυναίκες συνεχίζουν να δέχονται γροθιές στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Αφού μοιράστηκαν τις ιστορίες τους στο TikTok, αυτές οι γυναίκες αρχίζουν να υποψιάζονται ότι ο δράστης των επιθέσεων είναι ο ίδιος άνδρας.

Πολλές νεαρές γυναίκες στη Νέα Υόρκη ανέφεραν ότι δέχθηκαν γροθιές στο πρόσωπο ενώ περπατούσαν στην πόλη, πολλές φορές μέρα μεσημέρι, και αφού μοιράστηκαν δημόσια τις ιστορίες τους, άρχισαν να υποπτεύονται ότι ο ένοχος είναι ο ίδιος άνδρας.

Καθώς πήγαινε στη δουλειά της γύρω στις 10 το πρωί, ένας άνδρας την κοίταξε, τη σημάδεψε με δύο δάχτυλα [παριστάνοντας ότι κρατάει όπλο] και στη συνέχεια την χτύπησε στο πρόσωπο με μια βαριά πλαστική σακούλα «γεμάτη ένας Θεός ξέρει τι», με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο

Η χρήστης του TikTok, Halley Kate (@halleykate) δήλωσε σε ένα βίντεο, έτοιμη να δακρύσει: «Παιδιά, κυριολεκτικά περπατούσα και ένας άνδρας ήρθε και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο»

Σε ξεχωριστό βίντεο, η @mikayla περιέγραψε την εμπειρία της: καθώς έφευγε από το μάθημα και ενώ κοιτούσε το τηλέφωνό της, ένας άνδρας την πλησίασε στο δρόμο και τη χτύπησε στο πρόσωπο. «Είμαι πραγματικά σε κατάσταση σοκ αυτή τη στιγμή», είπε.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και στη χρήστη του TikTok Olivia Brand: ένας άνδρας την πλησίασε στο πεζοδρόμιο, της είπε «συγγνώμη» και στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

@jill_burke♬ original sound – Jill Burke

«Με συγχωρείτε»

Μιλώντας στο TikTok με εμφανές μαυρισμένο μάτι, η Jill Burke μοιράστηκε μια ανατριχιαστικά παρόμοια περιγραφή της επίθεσης που δέχτηκε. «Αν με ξέρετε, γνωρίζετε ότι αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο συνήθως θα μιλούσα δημόσια, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν», είπε.

«Δεν έκανα καταγγελία στην αστυνομία, επειδή πίστευα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και ότι η αστυνομία δεν θα έκανε πολλά, αλλά τώρα που όπως φαίνεται πρόκειται για επαναλαμβανόμενο περιστατικό, θα προχωρήσω σε καταγγελία στις αρχές»

Καθώς πήγαινε στη δουλειά της γύρω στις 10 το πρωί, ένας άνδρας την κοίταξε, τη σημάδεψε με δύο δάχτυλα [παριστάνοντας ότι κρατάει όπλο] και στη συνέχεια την χτύπησε στο πρόσωπο με μια βαριά πλαστική σακούλα «γεμάτη ένας Θεός ξέρει τι», με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο.

«Προσπαθώ να μην κλάψω, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι ανήκω σε μια ομάδα γυναικών που δέχτηκαν μπουνιές. Ανατριχιάζω τόσο πολύ γιατί είμαι τόσο συγκλονισμένη που συνέβη αυτό», δήλωσε η Selena Pikanab στο TikTok (@pikapikanab).

Πριν από τη δουλειά της, πήγε στο NoHo -μια περιοχή στο κέντρο του Μανχάταν- για να αγοράσει ένα παγούρι για νερό ως δώρο γενεθλίων για μια φίλη της. Ισχυρίζεται ότι, ενώ έλεγχε το GPS στο τηλέφωνό της, ένας άνδρας την πλησίασε, της είπε «με συγχωρείτε» και στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε.

@pikapikanab Getting punched in NYC was not on my agenda today. This happened to me at around 1 pm and I had work immediately after. #fyp #fypage ♬ original sound – 🍉Selena Pikanab🍉

«Θα προχωρήσω σε καταγγελία»

Σε ανάρτηση της στο Instagram, η κωμικός Sarah Suzuki Harvard – η οποία επίσης δέχτηκε γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού από άγνωστο δράστη – συγκέντρωσε αρκετά από αυτά τα TikToks και υπέδειξε ότι οι επιθέσεις ήταν πράξη του ίδιου δράστη.

«Φαίνεται ότι όλες δέχτηκαν επίθεση στο κέντρο του Μανχάταν στην περιοχή Lower East Side/ East Village/ Union Square», έγραψε.

«Δεν έκανα καταγγελία στην αστυνομία, επειδή πίστευα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και ότι η αστυνομία δεν θα έκανε πολλά, αλλά τώρα που όπως φαίνεται πρόκειται για επαναλαμβανόμενο περιστατικό, θα προχωρήσω σε καταγγελία στις αρχές», έγραψε στην ανάρτηση της.

Με πληροφορίες από Dazed | Kεντρική φωτογραφία θέματος: TikTok

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024