Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε τα «έσπασαν» ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον Χάρι - Η δύσκολη σχέση πριν από το Megxit

Πότε τα «έσπασαν» ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον Χάρι – Η δύσκολη σχέση πριν από το Megxit

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλο. Όλα όσα είχαν προηγηθεί του περιβόητου Megxit.

Και ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να προσπαθεί να ξαναχτίσει γέφυρες με τη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί.

Η απόσταση ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, ενώ κάποτε τα δύο αδέρφια ήταν ενωμένα στις αντιξοότητες.

Όπως επισημαίνει ο βασιλικός βιογράφος Robert Lacey, δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια έχουν αποξενωθεί. Οι ρωγμές στη σχέση τους ήταν ορατές πολύ πριν από το 2002.

Ήταν η χρονιά που έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι κάπνιζε κάνναβη, μια αποκάλυψη που οδήγησε σε πολλά αρνητικά πρωτοσέλιδα για ναρκωτικά.

Τρία χρόνια αργότερα θα ακολουθούσε η ταπείνωση του πρίγκιπα Χάρι όταν απαθανατίστηκε να φορά μια ναζιστική στολή για τις απόκριες στο πάρτι του Ολυμπιονίκη Richard Meade.

Η συγγνώμη του πρίγκιπα Χάρι

Εν μέσω οργής, ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε δημόσια συγγνώμη και ο βασιλιάς Κάρολος έβαλε τον αρχιραβίνο να του κάνει διάλεξη.

Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε όλη την ευθύνη για τέτοια περιστατικά, ενώ ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ βγήκε καθαρός.

«Η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν ο αρχικός παράγοντας στην απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να τα βάλει με την οικογένειά του» σημειώνει ο συγγραφέας στο μπεστ σέλερ του Battle of Brothers.

«Τον Ιανουάριο του 2005, μετά το φιάσκο με την αποκρεάτικη στολή του, ο πρίγκιπας Χάρι κλήθηκε να επαναξιολογήσει τη συμμετοχή του μεγαλύτερου αδερφού του. Έκανε τον Χάρι να νιώθει αποξενωμένος.

Οι φίλοι θυμούνται ότι δεν μιλιόντουσαν και είχαν μια αρκετά σοβαρή ρήξη στη σχέση τους εκείνη την εποχή, όπως και μετά το σκάνδαλο με το «Drugs Shame» του 2002. Ο πρίγκιπας Χάρι είχε αρχίσει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί το τίμημα του αποδιοπομπαίου τράγου», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ήταν για πρώτη φορά που, σύμφωνα με τη συγγραφέα και δημοσιογράφο Katie Nicholl, η σχέση τους υπέφερε πραγματικά και δεν μιλούσαν σχεδόν καθόλου. Ο πρίγκιπας Χάρι είχε δυσανασχετήσει που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ξέφυγε τόσο ελαφρά.

«Ο μεγάλος αδερφός έπρεπε να είναι τέλειος είτε ήταν πραγματικά είτε όχι και ήταν καθήκον του νεότερου να κάνει τους υπόλοιπους να γελάνε ή να παραπονιούνται ή να νιώθει την αποδοκιμασία. Αυτός ήταν ο ρόλος που διαμορφώσαμε όλοι μας για τον πρίγκιπα Χάρι όλα αυτά τα χρόνια» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024