Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα «καρφιά» Σακίρα για Πικέ - «Με τραβούσε προς τα κάτω»

Νέα «καρφιά» Σακίρα για Πικέ – «Με τραβούσε προς τα κάτω»

Η Σακίρα έβαλε στο στόχαστρο για μία ακόμα φορά τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ. Όλα όσα είπε σε νέα συνέντευξή της για την προώθηση του νέου της άλμπουμ μετά από 7 χρόνια.

Η 47χρονη Σακίρα μοιστάστηκε τις σκέψεις της και δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» της για τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ.

Η λαμπερή τραγουδίστρια Σακίρα κατηγόρησε τον Ζεράρ Πικέ πως την τραβούσε προς τα κάτω, συζητώντας για το γεγονός πως χρειάστηκε τόσος χρόνος για να κάνει το νέο της άλμπουμ.

Ήταν στο επεισόδιο του The Tonight Show Starring Jimmy Fallon στο NBC που η Κολομβιανή τραγουδίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της για το γεγονός πως πέρασαν επτά χρόνια από τον τελευταίο δίσκο της.

«Με τραβούσε προς τα κάτω»

«Έβγαζα τραγούδια εδώ κι εκεί, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φτιάξω ένα σύνολο δουλειάς. Ήταν ο σύζυγος. Τώρα δεν έχω σύζυγο. Ναι, ο σύζυγος με τραβούσε προς τα κάτω. Τώρα είμαι ελεύθερη. Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω» απάντησε πιο συγκεκριμένα, η Σακίρα.

Η Σακίρα εμφανίστηκε στην εκπομπή για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ Las Mujeres Ya No Lloran. «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια. Τώρα είναι η σειρά των ανδρών» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σακίρα.

«Για πάρα πολύ καιρό μας στέλνουν να κλαίμε με ένα σενάριο στα χέρια μας κια χωρίς ένα τέλος απλά και μόνο επειδή είμαστε γυναίκες. Πρέπει να κρύψουμε τον πόνο μας μπροστά στα παιδιά μας, μπροστά στην κοινωνία. Πρέπει να θεραπευτούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Και δεν νομίζε ότι κάποιος πρέπει να μας πει πώς να θεραπευτούμε» υπογράμμισε η Σακίρα.

Η Σακίρα επισήμανε πως τώρα οι γυναίκες αποφασίζουν μόνες τους πώς να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της ζωής. Μίλησε παράλληλα για τα συναισθήματά της που την ενέπνευσαν να δημιουργήσει τα 16 κομμάτια του άλμπουμ.

«Ήμουν ωμή. Ασχολιόμουν με πολλά πράγματα. Ένιωθα κάποιες στιγμές με ένα μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια μου. Μάζευα τα κομμάτια του εαυτού μου από το πάτωμα. Προσπαθούσα να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου. Η μουσική ήταν η κόλλα» υπογράμισε.

Η Σακίρα ένιωθε ότι μεταμόρφωσε τον πόνο, τον θυμό και την απογοήτευση σε δημιουργικότητα, παραγωγικότητα και ανθεκτικότητα. Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 11 χρόνια μαζί τον Ιούνιο του 2022, αφού έμαθε ότι ήταν άπιστος.

Σήμερα ο 37χρονος Ζεράρ Πικέ βγαίνει με την Clara Chia Marti, 25, και μετακόμισε στο σπίτι το οποίο μοιραζόταν με την τραγουδίστρια τον περασμένο Αύγουστο.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024