Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η θυσία της Σακίρα για τον Ζεράρ Πικέ

Η θυσία της Σακίρα για τον Ζεράρ Πικέ

Με την τραγουδίστρια να ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ μετά απο επτά χρόνια, η 47χρονη Σακίρα ανέφερε πως ο νέος της δίσκος τη βοήθησε να ξορκίσει πολλούς δαίμονες.

Με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ μετά από επτά χρόνια, η Σακίρα παραδέχτηκε ότι έβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε πάγο την καριέρα της λόγω του Ζεράρ Πικέ, καθώς εκείνος συνέχιζε να παίζει ποδόσφαιρο.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ, που έχουν αποκτήσει τον 9χρονο Sasha και τον 11χρονο Mila, επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022 αφού η τραγουδίστρια φέρεται να έμαθε πως ήταν άπιστος.

Με την τραγουδίστρια να ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ μετά απο επτά χρόνια, η 47χρονη Σακίρα ανέφερε πως ο νέος της δίσκος τη βοήθησε να ξορκίσει πολλούς δαίμονες.

«Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Ζεράρ, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο. Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη» παραδέχτηκε η Σακίρα μιλώντας στους Times.

Μια άλλη Σακίρα μετά τον χωρισμό

Μιλώντας για το επερχόμενο άλμπουμ της «Las Mujeres Ya No Lloran» εξήγησε πως αντιπροσωπεύει τη μετατροπή του πόνου σε δημιουργικότητα, της απογοήτευσης σε παραγωγικότητα, του θυμού σε πάθος, της ευαλωτότητας σε ανθεκτικότητα.

«Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που γκρεμίστηκαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου με έναν τρόπο, μαζεύοντας τα κόκαλα από το πάτωμα και βάζοντάς τα όλα μαζί. Και η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σακίρα.

Στο επερχόμενο άλμπουμ της περιλαμβάνεται το επιτυχημένο single Bzrp Music Sessions, Vol. 53, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «diss track» κατά του 37χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ.

«Σίγουρα με τον καιρό θα το μετανιώσεις/κάποια μέρα θα θελήσεις να επιστρέψεις στην πόρτα μου» είναι οι στίχοι από το νέο κομμάτι Ultima όπως αναφέρουν οι Times.

Ερωτηθείσα αν αυτό σχετίζεται και με τον Πικέ η Σακίρα απάντησε «Voldemort, αυτός που δεν πρέπει να αναφερθεί; Ελπίζω να είναι το τελευταίο τραγούδι που θα γράψω για αυτό και σε εκείνον. Ένιωσα ότι υπήρχε ακόμα κάτι εκεί, κολλημένο στον λαιμό μου και έπρεπε να το βγάλω.

Το έπαιξα στον υπεύθυνο μάρκετινγκ της Sony και άρχισε να κλαίει. Δεν είχα ξαναδεί άντρα να κλαίει στο στούντιό μου» υπογράμμισε η Σακίρα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024