Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη ζωή μας VITA» - Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

«Όλα για τη ζωή μας VITA» – Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» μιλάμε για τον καρκίνο και την Κυριακή συζητάμε για τη φυτοφαγία, τη διατροφή που τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Μαρτίου, συζητάμε για δύο ακόμη σημαντικά –για διαφορετικούς λόγους- θέματα υγείας.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» στις 08:50 στο MEGA μιλάμε για τον καρκίνο. Οι εποχές που διστάζαμε να πούμε την ασθένεια με το όνομά της ανήκουν στο παρελθόν. Τα δεδομένα και τα στοιχεία σήμερα καθιστούν τον καρκίνο, σε πολλές περιπτώσεις, μία χρόνια νόσο ενώ εκατομμύρια άνθρωποι επιβιώνουν με τη σωστή διάγνωση και θεραπεία. Ωστόσο -και αυτό ισχύει και στη χώρα μας- ασθενείς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες όσον αφορά στην προσβασιμότητα στους κατάλληλους ιατρούς και κατά συνέπεια στη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας τους.

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» επιχειρεί να λειτουργήσει ως «οδικός χάρτης», τόσο για τους ίδιους τους ασθενείς με καρκίνο όσο και τους οικείους τους. Η δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή από μία σπάνια μορφή καρκίνου, καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αλλά και όσους στάθηκαν στο πλευρό τους.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για τα χρώματα και πώς επηρεάζουν την ψυχολογία μας και παρακολουθούμε ένα βίντεο, για το πώς θα καταλάβουμε ότι το παιδί μας έχει κάποιο ταλέντο.

Η διατροφή που έχει γίνει τάση

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 08:50 συζητάμε για τη φυτοφαγία, τη διατροφή που τα τελευταία χρόνια, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Είναι ηθικοί, υγείας ή άλλοι οι λόγοι πίσω από τη διατροφή που έχει γίνει τάση στην εποχή μας; Επιστήμονες αναφέρονται στις θετικές επιδράσεις που μπορεί να έχει στον οργανισμό το συγκεκριμένο διατροφικό μοντέλο, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη περιγράφει τις αλλαγές που έχει δει στο σώμα και τον οργανισμό του τα τελευταία 11 χρόνια που ακολουθεί φυτοφαγική διατροφή.

Ακόμη, εξετάζουμε τι περιλαμβάνει το ανδρολογικό check-up και παρακολουθούμε έξυπνους τρόπους που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε εύπεπτα τα δύσπεπτα όσπρια.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024