Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτ Τζόμπσον: Ο «Νονός του βασιλικού ρεπορτάζ» αποκαλύπτει πότε θα εμφανιστεί ξανά ο Κάρολος και η Κέιτ

Ρόμπερτ Τζόμπσον: Ο «Νονός του βασιλικού ρεπορτάζ» αποκαλύπτει πότε θα εμφανιστεί ξανά ο Κάρολος και η Κέιτ

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, που ασχολείται με το βασιλικό ρεπορτάζ εδώ και 30 χρόνια, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που ταλανίζουν τη βασιλική οικογένεια, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Κέιτ Μίντλετον.

Στη δυσπιστία που περιβάλλει τη βασιλική οικογένεια μετά την «πειραγμένη» φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέιτ Μίντλετον, και οδήγησε το παλάτι να χάσει την αξιοπιστία του, πυροδοτώντας θεωρίες συνωμοσίας, αναφέρθηκε ο «Νονός του βασιλικού ρεπορτάζ» όπως τον αποκαλεί η Wall Street Journal.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, Ρόμπερτ Τζόμπσον, που ασχολείται με το βασιλικό ρεπορτάζ εδώ και 30 χρόνια, εξιστορώντας την ιστορία της βασιλικής οικογένειας αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που την ταλανίζουν τον τελευταίο μήνα, αλλά και στο πρόσωπο των ημερών την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

«Στο Παλάτι έχουν χάσει κάπως την αξιοπιστία τους»

«Η Κέιτ αποτελεί αίνιγμα. Ακόμα και τώρα που γράφω βιβλίο γι’ αυτήν, είναι δύσκολο να συλλέξω πληροφορίες. Είναι πολύ εσωστρεφής, είναι τελειομανής και θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό σαν μητέρα. Είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα  που ανταποκρίνεται στο έργο που έχει αναλάβει. Πίσω από το χαμόγελό της, κρύβεται ένας ατσάλινος χαρακτήρας. Υποστηρίζει τον Γουίλιαμ με κάθε τρόπο αλλά έχει και τη δική της ατζέντα», είπε μιλώντας στο ΕΡΤNEWS.

Ο πολύπειρος βασιλικός σχολιαστής μάλιστα σημειώνει πως το παλάτι πρέπει να «σπάσει» τη σιωπή του μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέιτ Μίντλετον για τη Γιορτή της Μητέρας μαζί με τα παιδιά της και την οποία μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία την απέσυραν επειδή είχε υποστεί επεξεργασία.

«Νομίζω ότι (στο Παλάτι) έχουν χάσει κάπως την αξιοπιστία τους αλλά μπορούν να την ξανακερδίσουν. Δεν νομίζω ότι είναι το τέλος του κόσμου. Είναι σημαντικό να δίνουν αυθεντικό υλικό στους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, αλλιώς παραπληροφορούν το κοινό και κανείς δεν θα τους πιστεύει», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα μπορούσαν να το χειριστούν καλύτερα και να μην προκαλούν όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας», προσέθεσε.

Ο Ρόμπερτ Τζομπσον, ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου Νταϊάνα, υπογραμμίζει ότι δεν τίθεται καμία αμφιβολία για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η εφημερίδα Sun, σημείωσε πως: «Στη φωτογραφία είναι ξεκάθαρα η Κέιτ και ξεκάθαρα ο Γουιλιαμ. Δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία, ωστόσο δεν είναι κατανοητό γιατί να υπάρχουν αμφιβολίες αλλά συνήθως, έτσι συμβαίνει πάντα».

Πότε θα επιστρέψει ο βασιλιάς Κάρολος στα καθήκοντά του

Ο βασιλικός σχολιαστής των βρετανικών ειδησεογραφικών δικτύων BBC και Sky News αναφέρθηκε και στη μάχη του βασιλιά Καρόλου με τον καρκίνο και έκανε μία εκτίμηση για το πότε πιστεύει ότι θα επανέλθει στα καθήκοντά του.

«Ήταν σοκαριστικό να συμβεί σε κάποιον που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και ακολουθεί μία σωστή διατροφή σε μια ηλικία των 75 ετών και μάλιστα σε λιγότερο από δυο χρόνια από τη διαδοχή. Υπόκειται στην θεραπεία αλλά συνεχίζει κατά μέρος τις υποχρεώσεις του με τις συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τους πρέσβεις. Λαμβάνει το κόκκινα κουτιά και τα έγγραφα που πρέπει να επιμεληθεί. Αλλά ήταν έκπληξη. Ακούει τους γιατρούς του και παίρνει τον χρόνο του. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, μάλλον πριν το καλοκαίρι, ίσως στην παραδοσιακή παρέλαση, Trooping the colour», είπε ο Ρόμπερτ Τζομπσον.

Όσον αφορά την Κέιτ Μίντλετον που το παλάτι ανακοίνωσε πως η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Πάσχα, 31 Μαρτίου, ο βασιλικός συντάκτης έπεσε μέσα, καθώς όπως είπε: «Η Κέιτ θα προσπαθήσει να παραστεί στον παραδοσιακό περίπατο της οικογένειας στην εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα»

«Αν θα την συμβούλευα νομίζω θα ήταν καλή ιδέα», προσέθεσε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024