Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μαμά και ο μπαμπάς είναι λευκοί και το μωρό μαύρο - Μια είδηση που έγινε viral για τους λάθος λόγους

Η μαμά και ο μπαμπάς είναι λευκοί και το μωρό μαύρο – Μια είδηση που έγινε viral για τους λάθος λόγους

Πώς μια χαρούμενη εικόνα δηλητηριάστηκε από την πικρόχολη διάθεση των σόσιαλ μίντια.

Η Rachel, ταμίας στο Celina 52 Truck Stop στη Celina του Tennessee, γέννησε τον γιο της, Cash Jamal Buckman, στις 17 Φεβρουαρίου. Ο εργοδότης της την συνεχάρη στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, περιλαμβάνοντας μια φωτογραφία της Rachel, του Cash και του αρραβωνιαστικού της, Paul Buckman. Ο Paul και η Rachel είναι πολύ λευκοί και το μωρό τους φαίνεται να είναι μαύρο.

Πρόκειται για μια χαρούμενη εικόνα, η οποία δηλητηριάστηκε από το γεγονός ότι ο κόσμος «σοκαρίστηκε» από αυτό που είδε και άρχισε να σχολιάζει ότι ο Paul δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του Cash.

Ο εργοδότης της Rachel δε θέλησε να συμμετέχει στις κατηγορίες -τροποποίησε την ανάρτησή του και έγραψε: «Ναι, ο Paul είναι ο πατέρας. Η Rachel έχει αφροαμερικανικό DNA μέσα της, το οποίο μπορεί να παραλείψει γενιές και να εμφανιστεί πολλές δεκαετίες μετά, με τη γέννηση ενός μωρού με σκούρο δέρμα. Το μωρό επίσης έχει ίκτερο οπότε σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί».

Η Rachel αναγκάστηκε να παρουσιάσει  το οικογενειακό της ιστορικό. Δημοσίευσε τα αποτελέσματα του DNA της στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, τα οποία έδειχναν ότι είναι 1% από το Καμερούν, το Κονγκό και τους δυτικούς λαούς Μπαντού

@debo7870Congratulations to our cashier Rachel and her fiancé Paul Buckman on their baby Cash Jamal Buckman being borned on Saturday at 6:18pm. Yes, Paul is the father. Rachel has African American DNA in her which can skip generations and cause a child to be born with darker skin. The baby is also a discolored because it has jaundice or something probably.♬ Whats a soulmate – csbyeol

Αλλά οι «ανθρωποφάγοι» των σόσιαλ δεν το έχαψαν

Κάποιος έγραψε: «Λυπάμαι για τον Paul, το να τον εξαπατούν με αυτόν τον τρόπο αγγίζει ένα εντελώς νέο επίπεδο ανατριχίλας. Ελπίζω να βάλει μυαλό».

Το ίδιο άτομο ανησυχούσε για ένα πιθανό λάθος στο νοσοκομείο. «Χρειάζεται οπωσδήποτε ένα τεστ DNA- κι αν κατά λάθος μπέρδεψαν τα παιδιά στο παιδικό δωμάτιο;» διερωτήθηκε.

Κάποιοι άλλοι έκαναν φτηνή πλάκα: «Συγχαρητήρια! Είμαι σίγουρος ότι μοιάζει ακριβώς με τον μπαμπά του. Πού είναι;» έγραψε κάποιος άλλος.

Η Rachel αναγκάστηκε να παρουσιάσει  το οικογενειακό της ιστορικό.

Δημοσίευσε τα αποτελέσματα του DNA της στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, τα οποία έδειχναν ότι είναι 1% από το Καμερούν, το Κονγκό και τους δυτικούς λαούς Μπαντού.

Η ανάρτησή της έχει ως εξής: «Για τους haters που λένε ότι δεν έχω μαύρο DNA ίσως αυτό να το ξεκαθαρίσει κατευθείαν από τα αποτελέσματα του DNA μου! Σταματήστε να συκοφαντείτε το όνομα του δικού μου και του αρραβωνιαστικού μου Paul Buckman. Είναι ο πατέρας του Lil Cash».

Μια μαμά με παρόμοιο DNA ισχυρίστηκε: «Το έχω κι εγώ αυτό, συμπάσχω εγώ και τα δύο μωρά μου».

Ο Paul εμφανίστηκε ανήσυχος

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και έκανε πολλές αναρτήσεις που παρέπεμπαν στη γέννηση του γιου του. Μία από αυτές γράφει: «Είχατε ποτέ την αίσθηση ότι όλοι γελούν μαζί σας;». Σε μια άλλη, παραδέχτηκε ότι ζήτησε τεστ DNA.

Κάποιοι υποστήριξαν την ιδέα αυτή. «Καλή επιλογή, Paul! Κάνε με τα αποτελέσματα ό,τι θέλεις, αλλά δεν θα ήθελα να μην ξέρεις την αλήθεια. Ο Θεός να σε ευλογεί!» έγραψε ένα άτομο.

Η ιστορία έγινε τρελά viral

Η αρχική ανάρτηση στο Facebook έχει κοινοποιηθεί μόνο 33.000 φορές και έχει τραβήξει την προσοχή πολλών TikTokers. Ένα άτομο, που ακούει στο όνομα @omgkeez95, δημοσίευσε τη δική του άποψη για την ιστορία, η οποία έχει προβληθεί 6,2 εκατομμύρια φορές.

«Ξέρω ότι η Rachel δεν θα πει στον Paul ότι αυτό είναι το δ… μωρό του», λέει, συνεχίζοντας να συγκρίνει το μωρό με τους γονείς του. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση ο Paul να είναι ο μπαμπάς του Cash, αλλά λέει, «αρκεί ο Paul να είναι ευτυχισμένος, με ακούς;».

Τα κακά αστεία συνεχίστηκαν επίσης.

«Η Rachel είχε σίγουρα κάποιο αφρικανικό DNA μέσα της, αλλά δεν παρέλειψε καμία γενιά», αναφέρει ένα σχόλιο.

Το Celina’s 52, ο εργοδότης της Rachel είχε ένα μήνυμα για τους πελάτες τις προάλλες: «Το Celina 52 είναι κλειστό σήμερα, ενώ κάνουμε τεστ πολυγράφου και DNA σε όλους τους υπαλλήλους και το προσωπικό. Ζητάμε συγγνώμη αυτή τη στιγμή. Θα ξανανοίξουμε μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Με εκτίμηση, Dennis CEO της Celina Truck Stops USA LLC».

*Με στοιχεία από cafemom.com

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024