Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή του Μάικλ Ντάγκλας στη μικρή οθόνη - Ο ρόλος του στη σειρά «Franklin»

Η επιστροφή του Μάικλ Ντάγκλας στη μικρή οθόνη – Ο ρόλος του στη σειρά «Franklin»

Το ντεμπούτο της σειράς αναμένεται στις 12 Απριλίου με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται στις 17 Μαΐου.

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Apple TV το τρέιλερ της μίνι σειράς «Franklin», με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ντάγκλας.

Ο 79χρονος σταρ, μετά από μεγάλη αποχή, υποδύεται τον Βενιαμίν Φραγκλίνο την πολυτάλαντη προσωπικότητα της αμερικανικής ιστορίας, στα οκτώ χρόνια που πέρασε στη Γαλλία και στην ιστορία του μεγαλύτερου στοιχήματος στην καριέρα του.

Η σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων είναι του πολυβραβευμένου Τιμ Βαν Πάτεν. Μαζί του πρωταγωνιστεί ο Νόα Τζουπ ο οποίος υποδύεται τον γιο του, καθώς και οι Marc Duret, Ludivine Sagnier, Thibault de Montalembert και Daniel Mays, μεταξύ άλλων.

«Tον Δεκέμβριο του 1776 ήταν ήδη διάσημος για τα ηλεκτρικά του πειράματα» αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Αλλά το πάθος και η δύναμή του δοκιμάζονται όταν ξεκινά μια μυστική αποστολή στη Γαλλία, με τη μοίρα της αμερικανικής ανεξαρτησίας να κρέμεται από μια κλωστή.

Σε ηλικία 70 ετών, χωρίς διπλωματική εκπαίδευση, ο Φραγκλίνος κατάφερε χάρη στο χάρισμα και την εφευρετικότητά του, να ξεπεράσει τους Βρετανούς κατασκόπους, τους Γάλλους πληροφοριοδότες και να σχεδιάσει την γαλλοαμερικανική συμμαχία του 1778».

Το τρέιλερ της σειράς:

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων είναι βασισμένη στο βιβλίο «A Great Improvisation: Franklin, France, and the Birth of America» που κυκλοφόρησε το 2005 από την βραβευμένη με Πούλιτζερ, Στέισι Σιφ, σε σενάριο των Κερκ Έλις και Χάουαρντ Κόρντερ.

Η μεταμόρφωση του Μάικλ Ντάγκλας

Η εικόνα του 79χρονου Μάικλ Ντάγκλας εντυπωσιάζει. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές και την οικογένειά του με τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν από τη σειρά.

Η μεγάλη αλλαγή για τον ρόλο του στη σειρά «Franklin».

Με την εικόνα του ενθουσιάστηκε και η σύζυγός του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, εξέφρασε την προσμονή της σχολιάζοντας: «Δεν μπορώ να περιμένω!». Η μεταμόρφωση του Μάικλ Ντάγκλας είναι μοναδική καθώς ενσαρκώνει μία από τις πιο επιφανείς μορφές της αμερικανικής ιστορίας. Ο ηθοποιός φορά μια περούκα και την ενδυμασία του Φραγκλίνου, με το χαρακτηριστικό καπέλο και την καμπαρντίνα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024