Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας μοιράζονται αστείες φωτογραφίες τους από την Ινδία

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας μοιράζονται αστείες φωτογραφίες τους από την Ινδία

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και 25 χρόνια, φανέρωσε την «χαζοχαρούμενη» πλευρά του κατά τη διάρκεια του οικογενειακού τους ταξιδιού.

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς δείχνει την αγάπη της για την οικογένεια της.

Η σταρ του Σικάγο, 54 ετών, ανάρτησε μερικές αστείες φωτογραφίες με τον σύζυγο της Μάικλ Ντάγκλας, 79 ετών, και τα δύο ενήλικα παιδιά τους, κατά τη διάρκεια των κοινών διακοπών τους στην Ινδία κατά τη διάρκεια των εορτών. «Selfie stick ανοησίες», έγραψε η Ζέτα-Τζόουνς με ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

«Κάνω οντισιόν για την επόμενη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς»

Στις φωτογραφίες, ο Μάικλ τεντώνει τα χέρια του πίσω από τη σύζυγο του, η οποία φαίνεται να στέλνει ένα φιλί στην κάμερα.

Instagram

«Όταν οι κακές selfies τυχαίνουν σε καλούς ανθρώπους»

Στις φωτογραφίες, ο Μάικλ τεντώνει τα χέρια του πίσω από τη σύζυγο του, η οποία φαίνεται να στέλνει ένα φιλί. Ο γιος τους Ντίλαν, 23 ετών, κάνει μια έκφραση με ορθάνοιχτο στόμα, ενώ η αδελφή του Κάρις, 20 ετών, κάνει το σήμα της ειρήνης για το διασκεδαστικό στιγμιότυπο. (Ο Μάικλ έχει επίσης έναν μεγαλύτερο γιο, τον Κάμερον, 45 ετών, από προηγούμενη σχέση, ο οποίος δεν απεικονίζεται).

Στη δεύτερη φωτογραφία που ακολουθεί, η Ζέτα-Τζόουνς βγάζει έξω τη γλώσσα της. Και στην τρίτη, η Ζέτα-Τζόουνς και τα παιδιά της συνεχίζουν να κάνουν έντονες εκφράσεις, καθώς ο Μάικλ φαίνεται να βγάζει τη δική του σέλφι με το κινητό του λίγο πιο μακριά από την κάμερα.

Πριν αναρτήσει τις χαρούμενες οικογενειακές φωτογραφίες, η Ζέτα-Τζόουνς ανέβασε μια συγκλονιστική φωτογραφία της που την απαθανατίζει να φωτογραφίζει ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα. «Κάνω οντισιόν για την επόμενη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς», σχολίασε για την εμφάνιση της.

Instagram

Η Ζέτα-Τζόουνς είναι λάτρης των σέλφι εδώ και μερικά χρόνια, καθώς το 2022 δημοσίευσε μια φωτογραφία οικογενειακών διακοπών σε στυλ σέλφι και το 2021 ένα σωρό ρομαντικές σέλφι με τον σύζυγο της.

«Όταν οι κακές selfies τυχαίνουν σε καλούς ανθρώπους», έγραψε στη λεζάντα η βραβευμένη με Όσκαρ, συμπληρώνοντας χαριτολογώντας: «Λοιπόν, ίσως… όχι τόσο κακές και όχι τόσο καλές».

Όταν ένας θαυμαστής παρατήρησε ότι ήταν «ανθρωπίνως αδύνατο» για το δίδυμο «να βγάλει ΠΟΤΕ μια κακή selfie/φωτογραφία», η Ζέτα-Τζόουνς απάντησε με ένα emoji ενός προσώπου που κλαίει από τα γέλια.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024