Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Μάικλ Ντάγκλας: Ένας αγώνας… γκολφ που κρατάει 24 χρόνια

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς – Μάικλ Ντάγκλας: Ένας αγώνας… γκολφ που κρατάει 24 χρόνια

Είναι πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, όταν πρόκειται για το γκολφ

Έχουν περάσει δυσκολίες και περιπέτειες, εκείνος με τον καρκίνο, εκείνη με τη διπολική διαταραχή, ωστόσο παραμένουν μαζί πιο δεμένοι από ποτέ.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ένα ζευγάρι βγαλμένο από τα παραμύθια του Χόλιγουντ που αντίθετα με ό,τι συμβαίνει συνήθως στη σόου μπιζ, αυτοί ζουν ευτυχισμένοι μαζί για πάνω από μια εικοσαετία.

Στις Χρυσές Σφαίρες το 2021

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα

Όταν έγινε γνωστό ότι είχαν σχέση, έγιναν ένα από τα πιο hot gossip του πλανήτη. Στην πορεία έφτιαξαν μια ευτυχισμένη οικογένεια μαζί, αφήνοντας πίσω τους τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.

Παντρεύτηκαν το 2000. Τη ζωή τους σκίασε πρώτα ο καρκίνος που πέρασε ο διάσημος πρωταγωνιστής, αρχικά είχε αναφερθεί ως καρκίνος του φάρυγγα, στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για καρκίνο στη γλώσσα.

Ωστόσο, ο Μάικλ Ντάγκλας τον πολέμησε και κέρδισε τη ζωή του, αντιμετωπίζοντας σθεναρά το πρόβλημα υγείας του.

Από τα μακροβιότερα ζευγάρια στο Χόλιγουντ

Ένα αφοσιωμένο ζευγάρι, βγαλμένο από τα παραμύθια του Χόλιγουντ

Η πίεση όμως που αντιμετώπισε η σύζυγός του και η οικογένειά του εκείνη την εποχή, είχε ως αποτέλεσμα να εξωθήσει την κατάσταση της ψυχικής της υγείας και να διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Τα νέα είχαν γίνει γνωστά με θλίψη σε θαυμαστές και κοινό, ωστόσο η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έλαβε κι εκείνη όσα μέτρα ήταν δυνατόν να πάρει, με θεραπείες, φαρμακευτική αγωγή και μια απόσταση από την πιεστική ζωή των σταρ μπροστά στα φώτα.

Οι προσπάθειές τους δεν έχουν πάει χαμένες και η σημερινή κοινή τους ζωή με ευτυχισμένες στιγμές δικαιώνει τόσο την αρχική τους έλξη όσο και τον αγώνα τους να αντιπαρέλθουν τις δυσκολίες που ήρθαν στον δρόμο τους.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει μια ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τον προσωπικό της λογαριασμό τόσο από το Facebook όσο και από το Instagram, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τον Μάικλ Ντάγκλας, τα παιδιά και τους φίλους τους.

«Έχουμε πολλές σοβαρές ομοιότητες μεταξύ μας. Έχουμε γεννηθεί την ίδια ημέρα, με διαφορά 25 ετών. Είμαστε πολύ καλά μαζί»

Παρά την προκατάληψη για τη διαφορά ηλικίας τους, παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί

Ένας αγώνας… γκολφ που κρατάει 24 χρόνια

Γνωστό είναι το πάθος και των δύο για το γκολφ – η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ως πολύ πειθαρχημένη και ασκημένη χορεύτρια, δεν έχει αφήσει ποτέ την εκγύμνασή της- και έχουν εκφράσει δημοσίως τη σχέση τους με το άθλημα που τους ενώνει, αλλά και τους… χωρίζει. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στη Guardian το 2023, άλλωστε, ο Μάικλ Ντάγκλας, όταν πρόκειται για το γκολφ και τους αγώνες μεταξύ τους τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ τους.

Σε εμφάνισή της, το 2016, η διάσημη σταρ στο «The Graham Norton Show» είχε πει ότι ο άντρας της βγαίνει από τα ρούχα του, όταν δεν καταφέρνει να χτυπήσει αρκετά μακριά την μπάλα στο γκολφ, κερδίζοντας τα γέλια του κοινού.

«Δεν νιώθω ότι αυτός είναι μεγαλύτερος από μένα 25 χρόνια»

Στα 54 της χρόνια η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει παραδεχτεί ότι περνούν μαζί οι δυο τους παρέα πολύ χρόνο παίζοντας στο γήπεδο του γκολφ.

Όπως έχει πει για τη σχέση με τον άντρα της: «Έχουμε πολλές σοβαρές ομοιότητες μεταξύ μας. Έχουμε γεννηθεί την ίδια ημέρα, με διαφορά 25 ετών. Είμαστε πολύ καλά μαζί, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και δεν νιώθω ότι αυτός είναι μεγαλύτερος από μένα 25 χρόνια. «Όταν είσαι 50 ετών, αυτός θα είναι 75 χρόνων…», Λοιπόν αυτά είναι απλώς μαθηματικά».

Και φυσικά μοιράζονται στο Instagram τις χαρούμενές τους στιγμές που είναι βγαλμένες από τον μεταξύ τους αγώνα γκολφ που κρατάει 24 χρόνια…

Sports in

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Κλείδωσε την παραμονή με «υπογραφή» Ταμπίτζε

Ο Νταμπίτζε «λύτρωσε« τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Super League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024