Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ό,τι φοβόταν η Ελισάβετ - Η Μέγκαν Μαρκλ θα πουλάει μέχρι και κουζινικά με την υπογραφή της

Ό,τι φοβόταν η Ελισάβετ – Η Μέγκαν Μαρκλ θα πουλάει μέχρι και κουζινικά με την υπογραφή της

Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα πουλάει είδη σπιτιού με την υπογραφή της.

Και ενώ το ενδιαφέρον του κόσμου επικεντρώνεται στην Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ παρουσίασε το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδιναν το παρών στα βραβεία στη μνήμη της αείμνηστης μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το νέο της lifestyle εγχείρημα American Riviera Orchard στιγμές πριν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φτάσει στα βραβεία για την Νταϊάνα. Ενώ όσο ήταν ακόμα στην εκδήλωση, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τον νικητή του βραβείου 100.000 του Ιδρύματός τους Archewell Foundation Digital Civil Rights Award.

«Οι Σάσεξ δεν κάνουν τίποτα τυχαία. Για χρόνια ήταν απρόβλεπτοι, αλλά και προβλέψιμοι κατά μία έννοια. Δεν κάνουν τίποτα τυχαία» σημείωσε ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliam στη MailOnline.

Η ανακοίνωση του νέου εγχειρήματος της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται μετά από μια δύσκολη εβδομάδα για τη βασιλική οικογένεια μετά το φιάσκο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον.

Το timing που επέλεξαν οι Σάσεξ

Το νέο brand της Μέγκαν Μαρκλ American Riviera Orchard αποκαλύφθηκε λίγα λεπτά πριν από την ομιλία του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Φέρεται να ήταν στα σκαριά για πάνω από έναν χρόνο και θα περιλαμβάνει όλα τα πράγματα που είναι κοντά στην καρδιά της.

Θα συμπέσει και με την έναρξη μιας νέας εκπομπής μαγειρικής με τη Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix όπου θα φτιάχνει και θα πουλά τα δικά της προϊόντα. Θα οδηγήσει μάλιστα σε ένα βιβλίο και ένα ιστολόγιο που θα συνοδεύεται από ένα blog.

Το νέο της lifestyle brand θα επικεντρωθεί σε είδη σπιτιού, κήπου, τροφίμων και γενικά είδη lifestyle. Τα σχόλια στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram είναι απενεργοποιημένα, ενώ συνδέεται με έναν ιστότοπο που οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τη διεύθυνση email τους και να μπουν στη λίστα αναμονής.

Οι μυημένοι ισχυρίζονται πως τα μελλοντικά έργα του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ θα αντανακλούν τα διαφορετικά επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και τα ταλέντα τους και είναι το απογέλεσμα σημαντικής σκέψης σχετικά με τη μελλοντική τους κατεύθυνση και τη σταδιοδρομία τους.

Αυτό ήταν ό,τι ακριβώς φοβόταν η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ. Να εμπορευματοποιήσουν δηλαδή ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο που και στον επίσημο λογαριασμό του Intagram για το νέο brand η Μέγκαν υπογράφει ως η δούκισσα του Σάσεξ.

Το νέο brand της Μέγκαν Μαρκλ

Το νέο brand της Μέγκαν Μαρκλ

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024