Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για το φιάσκο με την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για το φιάσκο με την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έσπασαν τη σιωπή τους για την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον.

Λίγες ώρες αφότου πηγή που επικαλέστηκε η Page Six από το στρατόπεδο των Σάσεξ υποστήριξε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα έκαναν ποτέ το λάθος της Κέιτ Μίντλετον, το λαμπερό ζευγάρι εξέδωσε ανακοίνωση για να αρνηθεί τον ισχυρισμό.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έσπασαν τη σιωπή τους για την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον που έχει προκαλέσει αναστάτωση τα τελευταία 24ωρα. Το λαμπερό ζευγάρι αρνείται πως συνεργάτες τους έκαναν σχόλια για το πώς θα αντιμετώπιζε η δούκισσα του Σάσεξ μια παρόμοια κατάσταση.

Εν μέσω αυξανόμενων εικασιών γύρω από την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, εκπρόσωπος του Ιδρύματος Archewell, του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αρνήθηκε πως κάποιος επίσημος εκπρόσωπος του ζευγαριού έκανε σχόλια για το περιστατικό στην Page Six.

Μιλώντας στο Newsweek, ο εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ανέφεραν ως πηγή κάποιον κοντά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκε πως μίλησε κάποιος άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

«Είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν» είχε δηλώσει η πηγή στο Page Six που αρνούνται ότι πρόσκειται κοντά τους. «Οι πληροφορίες δεν προήλθαν από εμάς» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο επίσημος εκπρόσωπος του Archewell.

Αυτή η παρέμβαση ήταν και η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο στο φιάσκο με την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον.

«Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για τα δύο ζευγάρια»

Εκτός από τον ισχυρισμό πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα έκανε ποτέ αυτό το λάθος, το δημοσίευμα υποστήριζε πως αν είχαν κυκλοφορήσει μια παρόμοια επεξεργασμένη εικόνα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «θα είχαν εκμηδενιστεί».

«Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια. Αυτό είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν Μαρκλ… δίνει τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια» ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Το PageSix, ωστόσο, δεν ανέφερε πως τα αποσπάσματα προέρχονταν από το εσωτερικό του Archewell και το Newsweek σημείωσε πως τα σχόλια θα μπορούσαν να προέρχονται από κάποιον γνωστό των Σάσεξ που δεν είναι επίσημα συνδεδεμένος με το Ίδρυμα.

Η αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται εν μέσω μιας έκρηξης θεωριών συνωμοσίας και αφού έξι από τα κορυφαία φωτογραφικά πρακτορεία του κόσμου απέσυραν την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον.

Υπενθυμίζεται πως μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για τη σύγχυση που προκλήθηκε. «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη ημέρα της Μητέρας» κατέληγε το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον που υπέγραψε με το αρχικό C από το όνομά της.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024