Όπως συνέβη και την περασμένη Δευτέρα (11/03) στο «Μετς», έτσι και σήμερα (14/03) στην Πυλαία, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ (21-25, 25-22, 18-25, 21-25), έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Volley League.
Οι Πράσινοι πλέον απέχουν μία νίκη από την πρόκριση τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Μπορεί το σημερινό ματς να ήταν «τελικός» για το «δικέφαλο» του Βορρά, ενούτοις ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη, την οποία και κατέκτησε σχετικά άνετα. Το μόνο που άλλαξε σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs ήταν η διακύμανση των σετ, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε προηγηθεί τη Δευτέρα και στη συνέχεια ισοφάρισαν οι «πράσινοι», ενώ στη σημερινή αναμέτρηση, το «τριφύλλι» ήταν η ομάδα που πήρε το προβάδισμα κι αμέσως μετά οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το 1-1.
Ο τρίτος αγώνας των ημιτελικών είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (19:00) στο Μετς, όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να «σκουπίσει» τη σειρά, ενώ οι Θεσσαλονικείς παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης.
ΤΑ ΣΕΤ: 1-3 (21-25, 25-22, 18-25, 21-25)
*Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 4 άσους, 38 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 37 λάθη αντιπάλων ενώ του Παναθηναϊκού από 7 άσους, 51 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 29 λάθη αντιπάλων
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Άρης – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
Μιχάλης Γρηγορίου και Ντούσαν Κέρκεζε έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες Αρης και Ατρόμητος θα παραταχθούν στο Βικελίδης (7/3, 17.00) για το μεταξύ τους παιχνίδι.
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.