Τι αποκάλυψε ο Κίναν Έβανς για το μέλλον του: «Αυτή τη φανέλα θέλω να φορέσω…»
Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη ο Κίναν Έβανς αναφορικά με το μπασκετικό του μέλλον και την ομάδα που θα ήθελε να εκπροσωπήσει.
Ο Κίναν Έβανς έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ στη Euroleague, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και όλη η Ευρώπη κοιτάζει την περίπτωση του.
Η Ζαλγκίρις πριν από δύο χρόνια βρήκε «φλέβα χρυσού», καθώς έκανε δικό της με συμβόλαιο διετούς διάρκειας, έναν γκαρντ που μπορούσε και να σκοράρει, αλλά και να πασάρει και πλέον είναι σε όλες τις λίστες των GM της Euroleague.
Εκείνος όμως θέλει να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Λιθουανίας, καθώς θεωρεί ιδιαίτερη πρόκληση για εκείνον και αν του δινόταν η ευκαιρία θα ήθελε να εκπροσωπήσει την χώρα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Νομίζω πως σίγουρα θα το έκανα. Είναι κάτι διασκεδαστικό που δεν έχω κάνει ξανά. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση για εμένα. Λατρεύω επίσης το ότι η Λιθουανία έχει μόνο Λιθουανούς παίκτες στη σύνθεσή της. Αγαπούν τη χώρα τους και θέλουν να δείξουν το μπασκετικό υπόβαθρο που υπάρχει. Αν μου δινόταν πάντως η ευκαιρία, ξεκάθαρα θα το έκανα».
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα