Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος: «Η τακτική έπαιξε σημαντικό ρόλο, κλείνουμε την εβδομάδα με ωραίο τρόπο»

Μάντζιος: «Η τακτική έπαιξε σημαντικό ρόλο, κλείνουμε την εβδομάδα με ωραίο τρόπο»

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου μετά την νίκη με 1-0 του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ κι έριξε τον Δικέφαλο του Βορρά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις που έκανε μετά την επικράτηση των κίτρινων, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι η τακτική έπαιξε σημαντικό ρόλο στην νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είχαμε πει ότι είμαστε μακριά από την τέταρτη θέση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης δεν έχει κίνητρο. Το είπα εξάλλου και πριν από τον αγώνα. Αυτό κάναμε και σήμερα σ’ ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι κάναμε μια σημαντική νίκη και κλείνουμε μια εβδομάδα με όμορφο τρόπο συνυπολογίζοντας τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό».

Για το κατά πόσο κυριάρχησε η τακτική: «Νομίζω ότι η τακτική έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν δώσαμε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να κάνει φάσεις και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το ότι ο Άρης για 4η φορά έριξε ομάδα από την κορυφή της βαθμολογίας: «Δεν παρακολουθώ πόσες φορές έχουμε ρίξει πρωτοπόρο. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και θα παίζουμε για μας για να διατηρηθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει του τελικού».

Για το ότι φέτος ο Άρης είναι αήττητος απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι. Είναι η χρονιά που είναι το τρίτο παιχνίδι που δεν χάσαμε, πετυχαίνοντας δύο νίκες οι οποίες είναι σημαντικές για την ψυχολογία μας».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024