Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Επιστροφή στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Λαμίν Γιαμάλ για την Μπαρτσελόνα! Η ομάδα του Τσάβι τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Μαγιόρκα, αλλά χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του 16χρονου μεσοεπιθετικού, επικράτησε με 1-0 των νησιωτών για την 28η αγωνιστική της La Liga.
Στη δεύτερη θέση οι Καταλανοί που προσπέρασαν τη Χιρόνα και μείωσαν στους πέντε από την Ρεάλ, έχοντας όμως ματς περισσότερο και από τις δύο.
Η Μπαρτσελόνα είχε από το ξεκίνημα τον έλεγχο, με τη Μαγιόρκα να περιμένει πίσω τους Καταλανούς. Χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση, ο Ραφίνια κέρδισε πέναλτι στο 23’, αλλά ο Ραΐκοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Γκουντογκάν και κράτησε το μηδέν.
Μετά το γκολ οι νησιώτες ξεμύτησαν και έφτασαν σε κάποιες τελικές με Μουρίτσι, Λάριν και Μορλάνες, αλλά ο Τερ Στέγκεν δεν ανησύχησε. Ένα σουτ του Φέλιξ στο 35’ ήταν η μοναδική καλή στιγμή για την Μπάρτσα που έχασε με τραυματισμό τον Ραφίνια στο πρώτο μέρος.
Στο 57’ ο Γιαμάλ με τρομερό σουτ βρήκε δοκάρι και στο 73’ ο νεαρός άσος έδωσε τη λύση με απίθανο γκολ. Ο Λεβαντόφσκι του έδωσε την μπάλα, εκείνος ταλαιπώρησε έναν αντίπαλο και με άπιαστο σουτ άφησε όρθιο τον Ραΐκοβιτς για το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον οι «μπλαουγκράνα» στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!