Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Χάρι μετάνιωσε για τη συνέντευξη στην Όπρα - Εντάσεις με τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι μετάνιωσε για τη συνέντευξη στην Όπρα – Εντάσεις με τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έχει μετανιώσει την εκρηκτική συνέντευξή του στην Όπρα. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη.

Ήταν πριν από τρία χρόνια που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια σειρά από εκρηκτικούς ισχυρισμούς για τη βασιλική οικογένεια στη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έχει μετανιώσει για την εκρηκτική συνέντευξη που έδωσε με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, αλλά φαίνεται πως η σύζυγός του δεν μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ συγκλόνισαν τον κόσμο όταν κάθισαν με την Όπρα Γουίνφρεϊ και έκαναν αρκετούς εκρηκτικούς ισχυρισμούς για την περίοδο που ήταν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Είχαν υποστηρίξει πως υπήρχαν συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του πρίγκιπα Άρτσι, με τη Μέγκαν Μαρκλ να αναφέρει πως η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της.

Το ζευγάρι αντιμετώπισε αντιδράσεις για τη συνέντευξη, με τον βασιλικό συγγραφέα Tom Quinn να παραδέχεται πως το ζευγάρι αισθάνεται το ίδιο.

«Ο πρίγκιπας Χάρι μετανιώνει για τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ επειδή δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμενε με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Υπήρξαν φίλοι τους που τους ενθάρρυναν να πιστέψουν ότι ο κόσμος ήθελε να ακούσει την αλήθεια τους, αλλά αντίθετα χλευάστηκαν και επικρίθηκαν ευρέως, ενώ αποκόπηκαν εντελώς από τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι νοσταλγεί πραγματικά την οικογένειά του παρά τα λάθη τους. Έχει κολλήσει στο Μοντεσίτο χωρίς να έχει πολλά να κάνει και δεν έχει τρόπο να επιστρέψει στη ζωή που γνώριζε πριν γνωρίσει τη Μέγκαν Μαρκλ» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Tom Quinn.

Ο γνώστης των βασιλικών θεμάτων μοιράστηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν αισθάνεται το ίδιο με τον Χάρι για την εκρηκτική συνέντευξή τους στην Όπρα.

Εντάσεις για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

«Η Μέγκαν Μαρκλ δεν μετανιώνει για τη συνέντευξη και το γεγονός ότι νιώθουν διαφορετικά είναι πηγή έντασης ανάμεσά τους.

Στην αρχή ήταν απελευθερωτικό. Εννοώ το γεγονός ότι μπόρεσαν να πάρουν την εκδίκησή τους και πολύ δημόσια για αυτό που ένιωθαν ότι τους είχαν κάνει. Αλλά ήταν σοκαρισμένοι με το αποτέλεσμα όταν τους χλεύσαν ακόμα και στο South Park.

Άρχισαν πραγματικά να αναρωτιούνται αν το είχαν τραβήξει πολύ και αυτό το συναίσθημα έχει μόνο αυξηθεί τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν» υπογράμμισε ο Tom Quinn.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν μερικές μεγάλες εκπλήξεις στη συνέντευξή τους με τον Όπρα, με τον πρίγκιπα Χάρι να αναφέρει πως ένιωθε απογοητευμένος από τον πατέρα του.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ακόμα ότι ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Ανέφεραν ακόμα ότι κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσε για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του πρίγκιπα Άρτσι πριν από τη γέννησή του.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν εμφανώς σοκαρισμένος όταν η Μέγκαν Μαρκλ το ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής συνέντευξής τους.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024