Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ ψάχνει για βοήθεια - Κατρακυλούν σε δημοτικότητα με τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ ψάχνει για βοήθεια – Κατρακυλούν σε δημοτικότητα με τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βλέπουν τα προβλήματα δημοτικότητάς τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναζητούν εναγωνίως μια λύση.

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να αναζητά έναν γκουρού δημοσίων σχέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ορισμένους να επισημαίνουν πως δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί οι Σάσεξ έχουν τη φήμη πως δεν είναι καλοί ακροατές.

Η δούκισσα του Σάσεξ αναζητά επαγγελματική βοήθεια για να κερδίσει πιο θετική δημοσιότητα στη Βρετανία για την ίδια και το Archewell, ίδρυμα που διευθύνει με τον πρίγκιπα Χάρι στην Καλιφόρνια.

Θα τη βοηθήσουν επίσης με το lifestyle blog της The Tig για να επιστρέψει ειδικά αφού το GOOP της φίλης της Gwyneth Paltrow ξεπέρασε τα έσοδα των 250 εκατομμυρίων δολαρίων τα Χριστούγεννα.

Η αναζήτηση στελέχους δημοσίων σχέσεων είναι ένα ακόμα σημάδια πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να κάνουν περισσότερα στη χώρα καταγωγής του πρίγκιπα Χάρι.

«Αυτό είναι ένα σάντουιτς σκ@τ@ που πολλοί υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων δεν θα είναι πρόθυμοι να φάνε. Πολλοί θα το αρνηθούν. Η εκπροσώπηση του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια δελεαστική σκέψη, αλλά δεν έχουν τη φήμη ότι ακούνε συμβουλές. Ποιο θα ήταν το νόημα;» σημειώνει ένα ανώτερο στέλεχος δημοσίων σχέσεων με έδρα το Λονδίνο.

Ήταν πριν από έναν χρόνο που τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι Spare έγιναν παγκόσμιο μπεστ σέλερ, αλλά οι αδυσώπητες επιθέσεις του στην οικογένειά του προκάλεσαν την πτώση της δημοτικότητάς τους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix έλαβε κακές κριτικές, απορρίφθηκαν από το Spotify και μάλιστα ταπεινώθηκαν σε εκατομμύρια θεατές στο South Park και το Family Guy.

Οι Σάσεξ μπορούν να δουν μια ευκαιρία στη Βρετανία, καθώς η αδυνατισμένη μοναρχία του βασιλιά Καρόλου αγωνίζεται λόγω της ασθένειάς του και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στηρίζει τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Επιφυλακτικοί με Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

Οι ειδικοί δημοσίων σχέσεων μπορεί να είναι επιφυλακτικοί επειδή φοβούνται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να μη λάβουν υπόψη τις συμβουλές τους λόγω ορισμένων αποφάσεων μετά το Megxit, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων στην οικογένεια του Χάρι και τους άντρες του παλατιού.

«Η βασιλική οικογένεια φαίνεται με περιορισμένο προσωπικό και αρκετά ηλικιωμένη. Οι Σάσεξ έχουν πρόβλημα δημοτικότητας και μπορούν να δουν ότι υπάρχει μια ευκαιρία να παρέμβουν για να καλύψουν ένα κενό με τη δική τους δουλειά. Υπάρχει επίσης αυξανόμενος θόρυβος πως ο πρίγκιπας Χάρι θα ήθελε να εκτελέσει ξανά καθήκοντα για λογαριασμό του πατέρα του» σημειώνει πηγή στη Mail Online.

Ο ειδικός σε θέματα brand και πολιτισμού Nich Ede εκτιμά πως το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για να έχει παρουσία η Μέγκαν Μαρκλ και να έχει ισχυρό θετικό PR. «Της αρέσει πραγματικά το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Βρετανοί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Αν πρόκειται να αρχίσει να προωθεί lifestyle brands στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Μέγκαν Μαρκλ γνωρίζει ότι το καταναλωτικό κοινό, αν και μικρότερο από τη Βόρεια Αμερική, είναι γνώστες του στυλ και λατρεύουν την εμφάνισή της και την ευαισθησία της στη μόδα».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024