Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τηλεφώνημα της Κέιτ Μίντλετον στη Μέγκαν Μαρκλ - Η άρνηση του Γουίλιαμ και ο ρόλος του Καρόλου

Το τηλεφώνημα της Κέιτ Μίντλετον στη Μέγκαν Μαρκλ – Η άρνηση του Γουίλιαμ και ο ρόλος του Καρόλου

Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε σε ρόλο ειρηνοποιού και τηλεφώνησε στη Μέγκαν Μαρκλ μετά τους ισχυρισμούς πως εκείνη και ο βασιλιάς Κάρολος ήταν αυτοί που εξέφρασαν ανησυχία για το χρώμα του μικρού Άρτσι.

Μετά το εκρηκτικό βιβλίο Endgame του Omid Scobie, η Κέιτ Μίντλετον ήρθε σε επικοινωνία με τη Μέγκαν Μαρκλ για να απαλύνει την ένταση μεταξύ τους.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πιστεύεται ότι έκανε το τηλεφώνημα για να εκτονώσει την ένταση μετά την έκδοση του αποκαλυπτικού βιβλίου του Omid Scobie.

Ήταν πριν από περισσότερα από δύο χρόνια που πυροδοτήθηκε για πρώτη φορά η διαμάχη με τη βασιλική οικογένεια μετά από ισχυρισμούς του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για ρατσιστική συμπεριφορά στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το λαμπερό ζευγάρι είχε μιλήσει για τις «ανησυχίες και τις συζητήσεις» στη βασιλική οικογένεια σχετικά με το χρώμα του δέρματος του μικρού πρίγκιπα Άρτσι.

Η παρότρυνση του Καρόλου στην Κέιτ Μίντλετον

Η διαμάχη αναζωπυρώθηκε όταν στο βιβλίο Endgame του Omid Scobie αποκαλύφθηκε πως τα πρόσωπα που εξέφρασαν τις ανηχυσίες τους για το χρώμα του πρίγκιπα Άρτσι ήταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος.

Μια πηγή ισχυρίζεται πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον επικοινώνησε με τη Μέγκαν Μαρκλ. «Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών του βιβλίου, η Κέιτ Μίντλετον τηλεφώνησε στη Μέγκαν Μαρκλ μετά από παρότρυνση του βασιλιά Καρόλου.

«Ο Κάρολος ανάγκασε την Κέιτ Μίντλετον να γίνει ο ειρηνοποιός του μετά την άρνηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ» σημείωσε στο In Touch Weekly η πηγή.

«Συμφώνησε γιατί όταν πρόκειται για τη βασιλική οικογένεια, η Κέιτ Μίντλετον πάντα έπαιρνε στα σοβαρά τα καθήκοντά της. Κάνει αυτό που της λένε. Αυτή η διαμάχη έχει ξεφύγει τόσο πολύ που αρχίζει να επισκιάζει τη βασιλεία του και ολόκληρη τη μοναρχία. Θέλει να θεραπεύσει το ρήγμα μια για πάντα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024