Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Σενγκέλια στο ΣΕΦ η Βίρτους Μπολόνια

Με Σενγκέλια στο ΣΕΦ η Βίρτους Μπολόνια

Οι Ιταλοί έκαναν γνωστό ότι ο Τορνίκε Σενγκέλια προπονήθηκε και παίζει αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με τον Τορνίκε Σενγκέλια στην πρώτη γραμμή της, η Βίρτους αύριο στο ΣΕΦ. Ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι οριστικά διαθέσιμος για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος παίκτης μετράει 13,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά ματς στη φετινή Euroleague.

Είναι μακράν ο πιο επιδραστικός παίκτης της ομάδας του Μπάνκι και ο πιο μεγάλος… μπελάς για τους αντιπάλους του, στη φετινή σεζόν.

Ο «Τόκο» ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα το οποίο υπέστη στο ματς με τη Βαλένθια (αγωνίστηκε μόλις 6 λεπτά). Όπως φαίνεται όμως η κρισιμότητα του αυριανού αγώνα είναι τέτοια που τον ενεργοποιεί παρότι δεν είναι 100% έτοιμος.

Παγιόλα: «Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για να κερδίσει τον τίτλο»

Ως έναν δύσκολο αγώνα και μια δύσκολη έδρα χαρακτήρισε το παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Αλεσάντρο Παγιόλα. Ο Ιταλός γκαρντ τόνισε παράλληλα πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν φτιαχτεί για να κερδίσουν τον τίτλο της Euroleague και το έχουν αποδείξει με τον τρόπο που τα έχουν πάει τις τελευταίες σεζόν.

Οι δηλώσεις του Αλεσάντρο Παγιόλα: «Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας σε ένα πραγματικά δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει φτιαχτεί για να κερδίσει τον τίτλο και η οποία έχει αποδείξει ότι τα πάει καλά τις τελευταίες σεζόν. Δύσκολος αγώνας αλλά ερχόμαστε προετοιμασμένοι για αυτόν. Μετά την ήττα στη Σάσαρι είχαμε την ευκαιρία να σκεφτούμε τα λάθη μας, είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο γήπεδο και να κάνουμε ένα καλό ματς».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024