Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απολογείται ο 32χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Απολογείται ο 32χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Ενδεχομένως να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο ο 32χρονος

Στον εισαγγελέα για να απολογηθεί οδηγείται ο 32χρονος Ιρακινός, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη φοιτήτρια. Ο δράστης ακινητοποίησε τη γυναίκα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες.

Κατόπιν τούτου, την χτύπησε με το μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, πολύ κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων είναι πολύ βαθύ. Η κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα που δούλευε.

Σημειώνεται ότι υπάρχει περίπτωση, ο Ιρακινός να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο, καθώς όπως είπε στους περαστικούς «επιτέθηκε στην γυναίκα γιατί νόμιζε ότι είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε».

«Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας της 22χρονης

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού αναφέρει πως η κόρη του δέχτηκε χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και δύο – τρία πλευρά. Ο ίδιος αναρωτήθηκε πως επιτράπηκε στον Ιρακινό να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε βεβαρυμένο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά, η 22χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται και παρότι δεν είναι διασωληνωμένη, χρειάζεται παρακολούθηση λόγω του πολύωρου χειρουργείου που υποβλήθηκε «Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20.»

Ο πατέρας της 22χρονης ανέφερε ότι «Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της».

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024