Φωτιά ξέσπασε σε ταχύπλοο σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες ανοιχτά της Βουλιαγμένης.
Τους επιβάτες περισυνέλεξε παραπλέον σκάφος και είναι καλά στην υγεία τους.
Δείτε βίντεο:
Στο σημείο βρέθηκαν 2 περιπολικά του λιμενικού, 2 πυροσβεστικά πλωτά της πυροσβεστικής και 2 ναυαγοσωστικά με στελέχη του λιμενικού.
Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχε το νεοαποκτηθέν πυροσβεστικό ταχύπλοο σκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος, τύπου RAFNAR (FIFI 45), το οποίο εδρεύει στον νέο Λιμενικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λαυρίου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).