Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερμού: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε o άνδρας που μαχαίρωσε την 22χρονη - Τα νεότερα για την υγεία της

Ερμού: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε o άνδρας που μαχαίρωσε την 22χρονη – Τα νεότερα για την υγεία της

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί (2/3) ο Ιρακινός, που επιτέθηκε με το μαχαίρι στην 22χρονη φοιτήτρια στην Ερμού.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου, ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη 5 Μαρτίου.

Ο 42χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να υποστήριξε στις αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

Παραμένει στη ΜΕΘ η 22χρονη

Η νεαρή κοπέλα συνεχίζει να νοσηλεύεται από χθες (1/3) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», αφού υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, πραγματοποιήθηκε θωρακοτομή, καθώς από τις μαχαιριές είχε βαριά τραύματα στον πνεύμονα, υπέστη ρήξη διαφράγματος, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Μάλιστα, η 22χρονη φαίνεται πως στάθηκε τυχερή, μέσα στην ατυχία της, καθώς το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της, εμπόδισε το μαχαίρι του δράστη να διεισδύσει στην καρδιακή χώρα.

Το χρονικό της επίθεσης

Το ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, στην Ερμού.

Περίπου στις 13:30, ενώ η νεαρή κοπέλα κατευθυνόταν στο κατάστημα ρούχων που εργάζεται, ο 42χρονος Ιρακινός, την προσέγγισε από πίσω και τη μαχαίρωσε δύο φορές στην ωμοπλάτη.

Ο 42χρονος έφερε γερμανικό διαβατήριο, ενώ έφτασε στην Ελλάδα την προηγουμένη της επίθεσης

Ο ίδιος, στη συνέχεια, παρέμεινε στη μέση του δρόμου, κραδαίνοντας το μαχαίρι της επίθεσης, μέχρι που συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

«Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε ο δράστης στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι η 22χρονη είναι «πράκτορας των Γερμανών».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 42χρονος έφερε γερμανικό διαβατήριο, ενώ έφτασε στην Ελλάδα την προηγουμένη της επίθεσης.

Οι Αρχές αρχικά ερευνούσαν το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να γνωρίζονται και να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά, αλλά και το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας.

Πλέον, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που έκανε μια τυχαία επίθεση στον δρόμο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024