Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερμού: Βαριά ψυχασθενής ο δράστης που μαχαίρωσε την 22χρονη - Κυκλοφορούσε με χασαπομάχαιρο

Ερμού: Βαριά ψυχασθενής ο δράστης που μαχαίρωσε την 22χρονη – Κυκλοφορούσε με χασαπομάχαιρο

Η νεαρή κοπέλα μετά από τρίωρη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Βαρύ ψυχιατρικό παρελθόν φέρεται να έχει ο 42χρονος αλλοδαπός που μαχαίρωσε την 22χρονη Νικολέτα με ένα χασαπομάχαιρο στην Ερμού.

Η νεαρή κοπέλα, φοιτήτρια και εργαζόμενη σε κατάστημα της περιοχής, είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά στον ψυχικά άρρωστο άνδρα που της κατάφερε δύο δυνατά χτυπήματα με το μεγάλο μαχαίρι και από καθαρή τύχη σώθηκε η ζωή της.

Εικάζεται ότι το σακίδιο που είχε στην πλάτη της ήταν αυτό που την έσωσε και για λίγα εκατοστά το μαχαίρι δεν της προκάλεσε θανάσιμο τραυματισμό.

Γερμανικό διαβατήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος έχει γερμανικό διαβατήριο και φέρεται να έφτασε στην Ελλάδα οδικώς μέσω Σερβίας.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν έλεγε διάφορα ακατάλυπτα αλλά και ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε είναι πράκτορας από τη Γερμανία και τη μαχαίρωσε επειδή τον παρακολουθούσε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των αστυνομικών ανέφερε ότι στη Γερμανία των παρακολουθούσαν μέσα σε κλινική, εννοώντας ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Το γεγονός ότι ο άνδρας κυκλοφορούσε ανενόχλητος με το μαχαίρι στο χέρι κάνοντας βόλτες στην Ερμού από το Μοναστηράκι μέχρι το Σύνταγμα, όπως ανέφεραν μάρτυρας, προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Ο δράστης μετά την επίθεση, έμεινε στο σημείο απαθής με το μαχαίρι στο χέρι μέχρι που ήρθαν οι αστυνομικοί και του έβαλαν χειροπέδες χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Από τύχη σώθηκε

Η 22χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στον Ευαγγελισμό και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπαν οι γιατροί, πραγματοποιήθηκε θωρακοτομή, καθώς από τις μαχαιριές είχε τραύματα στον πνεύμονα, ρίξη διαφράγματος και σπασμένο πλευρό.

Το βάθος του τραύματος από το μαχαίρι είναι τέσσερα εκατοστά.

Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται σε ΜΕΘ αλλά χωρίς να είναι διασωληνωμένη, γεγονός που αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της ωστόσο ο πατέρας της, που βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό της, λέει πως οι γιατροί του μετέφεραν πως τα επόμενα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για το πώς θα ανταπεξέλθει ο οργανισμός της.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024