Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση στην Ερμού: Ο πατέρας της φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε «σπάει» τη σιωπή του

Επίθεση στην Ερμού: Ο πατέρας της φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε «σπάει» τη σιωπή του

Η 22χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται και παρότι δεν είναι διασωληνωμένη, χρειάζεται παρακολούθηση λόγω του πολύωρου χειρουργείου που υποβλήθηκε.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 22χρονης φοιτήτριας που την Παρασκευή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού, όπως δήλωσε ο πατέρας της.

Μιλώντας στο TLive, ο πατέρας της φοιτήτριας που δέχτηκε την επίθεση στην Ερμού αναφέρει πως η κόρη του έχει δεχτεί χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και 2-3 πλευρά.

Όπως είπε, ο 32χρονος Ιρανός ήρθε στην Ελλάδα μια μέρα πριν και αναρωτιέται πως του επιτράπηκε να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε και βεβαρημένο παρελθόν.

Η 22χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται και παρότι δεν είναι διασωληνωμένη, χρειάζεται παρακολούθηση λόγω του πολύωρου χειρουργείου που υποβλήθηκε

«Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20. Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της» είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος την μαχαίρωσε, έμεινε απαθής στο σημείο μέχρι να συλληφθεί, και έλεγε πως η κοπέλα είναι «πράκτορας των Γερμανών».

«Μίλησε» το διαβατήριο του Ιρακινού

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή στην Ερμού  με θύμα μία 22χρονη.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ ο δράστης ιρακινής καταγωγής είχε φτάσει στη χώρα λίγες ώρες πριν πραγματοποιήσει την επίθεση κατά της 22χρονης στην Ερμού, δηλαδή την Πέμπτη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες στην κατοχή του είχε γερμανικό διαβατήριο ενώ φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα.

 Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ υπενθυμίζεται πως κατά την απολογία του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών υποστήριξε πως μαχαίρωσε γιατί τον παρακολουθούσε.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024