Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Σαλάχ στην Σαουδική Αραβία με μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Ρονάλντο»

«Ο Σαλάχ στην Σαουδική Αραβία με μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Ρονάλντο»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «HITCfootball» ο Μο Σαλάχ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια ν’ αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς η Λίβερπουλ είχε αποφασίσει να μην τον παραχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ούτε και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο σαουδαραβικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση στα 250 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά η αγγλική ομάδα την απέρριψε. Σύμφωνα όμως με αγγλικά ΜΜΕ η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον διάσημο άσο.

Τι λένε για τη μεταγραφή του Σαλάχ

Ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2025. Από το 2017 με την κόκκινη φανέλα έχει αγωνιστεί σε 309 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 188 γκολ και 81 ασίστ.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του «HITCfootball» ο Σαλάχ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τη μετακίνηση του στη Σαουδική Αραβία, ξεπερνώντας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σταρ έχει αποδοχές, χωρίς τα μπόνους, τρία εκατ. ευρώ την εβδομάδα στην Αλ Νασρ και ο Σαλάχ θα βάζει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του κάθε εβδομάδα τέσσερα εκατ. ευρώ!

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024