Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χρυσώνουν» Σαλάχ και Ντε Μπρόινε οι Σαουδάραβες

«Χρυσώνουν» Σαλάχ και Ντε Μπρόινε οι Σαουδάραβες

Ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν αποφασίσει να δαπανήσουν κοντά στα 2,4 δισεκατομμύρια, προκειμένου να αποκτήσουν τους Σαλάχ και Ντε Μπρόινε.

Οι Σαουδάραβες σκέφτονται να ξοδέψουν… δισεκατομμύρια για να πάρουν από την Premier League τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και δεν θα ησυχάσουν, αν η απάντηση δεν είναι θετική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογράφου, Τζέικομπς Μπε, ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν αποφασίσει να δαπανήσουν κοντά στα 2,4 δισεκατομμύρια, προκειμένου να καταφέρουν να πείσουν τόσο τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, να αλλάξουν… Ήπειρο.

Αυτοί οι δύο είναι οι διακαείς τους πόθοι. Τους θέλουν αμφότερες και αναμένεται να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να τους πείσουν να πουν το «ναι».

Είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο; Ενδέχεται. Ουδείς μπορεί να πει «όχι». Πόσω δε μάλλον όταν το ποσό, είναι… τόσο μεγάλο!

Ο Σαλάχ γλίτωσε τα χειρότερα – Ανακούφιση για Κλοπ

Θετικά νέα προκύπτουν από τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ, που θα λείψει μόλις για 10 ημέρες και γλίτωσε τα χειρότερα στο Κόπα Άφρικα.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ είχαν ανησυχήσει, ο Γιούργκεν Κλοπ επισήμανε πως είχε μιλήσει μαζί του από χθες (19/1) το βράδυ, αλλά τελικά, τέλος καλό και όλα καλά για τον «Φαραώ» των «κόκκινων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Σαλάχ θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της χώρας του, αν αυτή προκριθεί στην φάση των «16» και θα είναι έτοιμος εντός των επόμενων 10 ημερών. Από την άλλη πλευρά, αν η Αίγυπτος αποκλειστεί και ο Σαλάχ επιστρέψει στο «Νησί», πιθανότατα θα χάσει μόνο το παιχνίδι με την Άρσεναλ, στις 4 Φεβρουαρίου, για το οποίο θα είναι στο… όριο!

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024