Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λειψία – Λεβερκούζεν 2-3: Σπουδαίο διπλό με buzzer beater και +7!

Λειψία – Λεβερκούζεν 2-3: Σπουδαίο διπλό με buzzer beater και +7!

Η Λεβερκούζεν πήρε το διπλό στην έδρα της Λειψίας και βρίσκεται στο +7 από την δεύτερη Μπάγερν.

Την προηγούμενη αγωνιστική ένα γκολ από τον Παλάσιος στην τελευταία φάση του ματς έδωσε στη Λεβερκούζεν ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο βρέθηκε να χάνει δύο φορές στην έδρα της Λειψίας και όχι μόνο δεν έχασε, αλλά με ακόμη ένα buzzer beater, αυτή τη φορά από τον Χινκαπιέ, επικράτησε των «Ταύρων» με 3-2 για τη 18η αγωνιστική της Bundesliga.

Με αυτή τη νίκη ξέφυγε με +7 από τη δεύτερη Μπάγερν που έχει δύο ματς λιγότερα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 7′ έκαναν το 1-0 με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Σίμονς. Σέσκο και Όλμο είχαν μάλιστα δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Στο 22′ ο Χραντέτσκι κράτησε όρθια την ομάδα του σε διπλή προσπάθεια του Σιμακάν και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλο γκολ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Λεβερκούζεν έκανε το 1-1 καθώς στο 47′ ο Γριμάλδο έκανε τη σέντρα και ο Τέλα με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο 56′ η Λειψία έκανε το 2-1 με πλασέ του Οπεντά από σέντρα του Όλμο.

Κι εκεί που πολλοί πίστεψαν ότι ίσως ήρθε η ώρα για την πρώτη φετινή ήττα της Λεβερκούζεν, διαψεύστηκαν. Από εκτέλεση κόρνερ στο 70′ ο Τα ισοφάρισε σε 2-2 από κοντά και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σικ εκτέλεσε ακόμη ένα κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα και στο δεύτερο δοκάρι ο Χινκαπιέ με προβολή την έβαλε στα δίχτυα για το 2-3.

Οι συνθέσεις:

Λειψία: Μπλάσβιχ, Ράουμ, Κλόστερμαν, Σιμακάν (74’ Χένρικς), Λουκεμπά, Σλάγκερ, Ζάιβαλντ (74’ Καμπλ), Όλμο (74’ Μπαουμγκάρτνερ), Σίμονς, Οπεντά, Σέσκο (74’ Πόουλσεν)

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Στάνισιτς, Φριμπόνγκ (31’ Τέλα), Γριμάλδο, Τα, Χινκαπιέ, Τζάκα, Παλάσιος (88’ Άντριχ), Χόφμαν, Βιρτς, Σικ (90+2′ Χλόζεκ)

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024