Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σωσίας της Κέιτ Μος εμφανίζεται στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και γίνεται viral

Η σωσίας της Κέιτ Μος εμφανίζεται στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και γίνεται viral

Το κοινό παραλίγο να εξαπατηθεί από την εντυπωσιακή Denise Ohnona.

Μια σωσίας της Κέιτ Μος περπάτησε στην πασαρέλα, στο σόου Marine Serre Womenswear Fall/Winter 2024-2025, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, εξαπατώντας τους πάντες και κάνοντας τους να νομίζουν ότι ήταν η πραγματική Κέιτ Μος.

Η Denise Ohnona – διάσημη σωσίας της Μος, η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο @iamnotkatemoss στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – επιλέχθηκε για μια εμφάνιση-έκπληξη στην πασαρέλα του σόου.

«Όταν άρχισα να φωτογραφίζομαι για πρώτη φορά, ντρεπόμουν πολύ και ένιωθα σαν απατεώνισσα που έγινε μια ψεύτικη Μος»

Η Ohnnoa, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η νούμερο ένα σωσίας της Κέιτ Μος στον κόσμο, φόρεσε ένα στενό δερμάτινο παντελόνι, ένα oversized λευκό πουκάμισο με κουμπιά και ένα δερμάτινο σακάκι – το οποίο φάνηκε να είναι ένα νεύμα προς το χαρακτηριστικό στυλ της Μος από τη δεκαετία του ’90.

Η «Κέις Μος» λικνίστηκε στην πασαρέλα

Δεν θα ήταν τελείως απίθανο για το 50χρονο μοντέλο από τη Βρετανία να βρεθεί στην επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η οικολογική μάρκα μόδας εξασφάλισε επίσης τη συμμετοχή της Γουίνι Χάρλοου στην πασαρέλα, ενώ στην πρώτη σειρά κάθονταν A-list καλεσμένοι όπως η Κέλι Ράδερφορντ.

Η Ohnona δήλωσε επίσης πρόσφατα στους Times UK ότι στην πραγματικότητα δεν θεωρεί τον εαυτό της καθόλου μοντέλο, πόσω μάλλον στο επίπεδο της Κέιτ Μος

Η Fashion editor του περιοδικού «Hello!», Natalie Salmon, η οποία βρισκόταν στο κοινό, δήλωσε ότι «ένας μεγάλος αριθμός αναστεναγμών ακούστηκε (…) καθώς η «Κέις Μος λικνίστηκε στην πασαρέλα».

«Ωστόσο, φεύγοντας σκέφτηκα ότι ήταν ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν έβαλαν τη «Μος» να ανοίξει ή να κλείσει το σόου», παραδέχτηκε η Salmon.

«Όταν οι άνθρωποι με βλέπουν, ενθουσιάζονται»

Αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ohnona, με καταγωγή από το Ormskirk του Lancashire, ξεγέλασε το κοινό ως προς την ταυτότητα της.

Τον Δεκέμβριο του 2023, καθώς οι σταρ ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για το ετήσιο σόου της Chanel Métiers d’Art, οι θαυμαστές νόμιζαν ότι είδαν τη Μος να ψωνίζει στην αλυσίδα τροφίμων Aldi – αλλά στην πραγματικότητα ήταν η Ohnona.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα της στο Instagram, η Ohnona δεν κρύβει την εκπληκτική ομοιότητά της με το είδωλο του μόντελινγκ, αλλά την αγκαλιάζει.

«Όταν άρχισα να φωτογραφίζομαι για πρώτη φορά, ντρεπόμουν πολύ και ένιωθα σαν απατεώνισσα που έγινε μια ψεύτικη Μος», δήλωσε στη Daily Mail το 2019. «Αλλά μετά, όσο περνούσε ο καιρός, άρχισα να το απολαμβάνω και τώρα το βρίσκω πολύ κολακευτικό – ποιος δεν θα ήθελε να τον μπερδέψουν με την Κέιτ Μος; Είναι μια από τις πιο iconic γυναίκες που υπήρξαν ποτέ».

«Όταν οι άνθρωποι με βλέπουν, ενθουσιάζονται πολύ, και όταν τους λέω ότι δεν είμαι η πραγματική Κέιτ Μος, εξακολουθούν να με λατρεύουν και να θέλουν selfies. Αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν με ρωτούν ποτέ ευθέως αν είμαι η Κέιτ Μος – συνήθως με δείχνουν και ψιθυρίζουν μεταξύ τους «αυτή είναι η Κέιτ Μος», πρόσθεσε.

«Είμαι σούπερ περήφανη που έχω επιτέλους ξεπεράσει τη ντροπή μου και την έλλειψη αυτοπεποίθησης – και το να με απαθανατίζουν οι φωτογράφοι και να με σταματούν οι θαυμαστές μου έχει βοηθήσει σημαντικά σε αυτό».

Η Ohnona δήλωσε επίσης πρόσφατα στους Times UK ότι στην πραγματικότητα δεν θεωρεί τον εαυτό της καθόλου μοντέλο, πόσω μάλλον στο επίπεδο της Κέιτ Μος.

«Η Κέιτ είναι το πιο εμβληματικό σούπερ μόντελ στον κόσμο. Δεν είναι ότι νομίζω ότι της μοιάζω  – ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια».

*Με πληροφορίες από: nypost | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram | iamnotkatemoss

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024