Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κέιτ Μος ποζάρει ως άλλη Μέριλιν Μονρό και κλέβει τις εντυπώσεις

Η Κέιτ Μος ποζάρει ως άλλη Μέριλιν Μονρό και κλέβει τις εντυπώσεις

Το supermodel των '90ς αναδημιούργησε την εμφάνιση της Μέριλιν Μονρό για μια διαφημιστική καμπάνια.

Η απολαυστική ερμηνεία της στο τραγούδι «Diamonds Are a Girl’s Best Friend», φορώντας ένα ροζ σατέν φόρεμα και πλαισιωμένη από θαυμαστές της, έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Και 70 χρόνια αφότου η Μέριλιν Μονρό επαναπροσδιόρισε τη γοητεία του Χόλιγουντ στην ταινία «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές», η Κέιτ Μος πόζαρε όπως η άλλοτε σουπερσταρ για τη νέα καμπάνια Charlotte Tilbury.

Με εμφάνιση αλά Μέριλιν Μονρό η Κέιτ Μος

Το supermodel των 90’ς, που έγινε 50 ετών την περασμένη εβδομάδα, φόρεσε ένα ροζ στράπλες φόρεμα – παρόμοιο με τη δημιουργία του Γουίλιαμ Τραβίγια για τη Μέριλιν Μονρό και γάντια πάνω από τον αγκώνα, με τα ξανθά μαλλιά της να είναι σγουρά σε κύματα σε στυλ 1950s.

Στην καμπάνια συμμετείχε και το supermodel Jourdan Dunn, 33, που είναι επίσης σταθερό πρόσωπο στις καμπάνιες της Charlotte Tilbury.

«Πάντα διασκεδάζουμε τόσο πολύ»

«Πάντα διασκεδάζουμε τόσο πολύ όταν ντυνόμαστε στα γυρίσματα και αυτή η καμπάνια το πήγε στο επόμενο επίπεδο – ενσαρκώσαμε πραγματικά τα είδωλα του Χόλιγουντ του παρελθόντος και του παρόντος», δήλωσε η Κέιτ Μος που εμφανίστηκε ως Μέριλιν Μονρό για τη Σάρλοτ Τίλμπερι.

Η τελευταία ήταν μία από τους καλεσμένους στο πάρτι της Κέιτ Μος για τα 50α γενέθλιά της στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα, με το supermodel να δανείζεται ακόμη και το vintage παλτό της φίλης της όταν έκανε λίγη ψύχρα. Ήταν μεταξύ των 30 εκλεκτών καλεσμένων που προσκλήθηκαν στο αποκλειστικό εστιατόριο Laurent για μια νύχτα φαγητού και χορού μέχρι τις 2 το πρωί.

Η Mέριλιν Μονρό εδραίωσε τη θέση της ως η απόλυτη «bombshell» του Χόλιγουντ με τον ρόλο της στη μουσική κωμωδία του Χάουαρντ Χοκς το 1953, με πρωταγωνιστές τους Τζέιν Ράσελ και Τσαρλς Κόμπερν. Η σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας της, Λόρι Λι, εμφανίζεται μαζί με μια ομάδα πιθανών μνηστήρων θεωρείται μία από τις πιο αγαπημένες στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024