Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα σε «πουλήσουν» ποτέ...

Δεν θα σε «πουλήσουν» ποτέ…

Μεγάλη υπόθεση η σχέση του προπονητή με τους παίκτες μιας ομάδας κι εδώ ο Ολυμπιακός μπορεί να θεωρεί ότι έχει φτιάξει αποδυτήρια μπετόν αρμέ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Ζαλγκίρις στο Κάουνας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προσπαθεί να βρει λύσεις σ’ ένα σωρό προβλήματα. Νοκ άουτ Μιλουτίνοφ, Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου Λονγκ και ξάφνου το πρωί του αγώνα, έντονες ενοχλήσεις ο Παπανικολάου.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έπαιξε τελικά με ένεση και μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολυμπιακός πήρε τελικά μια μεγάλη νίκη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια που έκανε ο κάπτεν της ομάδας του λιμανιού.

Ο κόουτς των πειραιωτών εκθείασε τον Παπανικολάου λέγοντας πως είναι ευγνώμων για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ν’ αγωνιστεί, παρά το ότι είχε έντονες ενοχλήσεις.

Μεγάλη υπόθεση η σχέση του προπονητή με τους παίκτες μιας ομάδας κι εδώ ο Ολυμπιακός μπορεί να θεωρεί ότι έχει φτιάξει αποδυτήρια μπετόν αρμέ.

Μιλάμε για μια ομάδα στην οποία το «ένας για όλους και όλοι για έναν» βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή και σ’ αυτή την αμφίδρομη σχέση έχουν χτιστεί τα θεμέλια του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν κι ένα δύσκολο διάστημα μεσούσης της σεζόν και υπήρξαν πολλές φωνές που ζητούσαν απομάκρυνση παικτών και αλλαγές στο ρόστερ. Εκεί όμως βγήκε μπροστά ο προπονητής και φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ή καλύτερα για ν’ ακριβολογούμε έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Σ’ εκείνο λοιπόν το κομβικό σημείο υπήρξε μια καταλυτική παρέμβαση από τον Μπαρτζώκα, που υπενθύμισε σε όλους τις αρχές του Έλληνα προπονητή αλλά και τις αρχές της ομάδας.

«Εγώ δεν θα πουλήσω κανέναν παίκτη μου» είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος λέγοντας.

Ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού θα «πουλήσουν» ποτέ τον προπονητή τους, γιατί απλούστατα γνωρίζουν αυτά που έχει προσφέρει ο Μπαρτζώκας και πόσο τους έχει βοηθήσει αυτά τα χρόνια που συνεργάζονται στον Ολυμπιακό.

Γι’ αυτό και ο Παπανικολάου δεν έμεινε στα «πιτς» αλλά θέλησε να κάνει ένεση και να αγωνιστεί στον αγώνα απέναντι στη Ζαλγκίρις, δείχνοντας με τον συγκεκριμένο τρόπο σε όλη την ομάδα τη αυταπάρνηση που πρέπει να υπάρχει.

Κι όταν ο αρχηγός δείχνει τον δρόμο ακολουθεί η ομάδα και ο Ολυμπιακός προχωρά βασιζόμενος σε μια σχέση που είναι μοναδική. Μια σχέση στην οποία πάνω απ’ όλους είναι η ομάδα και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Και δεν ήταν μόνο ο Παπανικολάου που έπαιξε με ένεση στο Κάουνας. Δείτε επίσης την απόδοση του ΜακΚίσικ στο μεγάλο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και θα καταλάβετε για την σημασία που έχει η σχέση εμπιστοσύνης που έχει ο Μπαρτζώκας με τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός θυμίζει σε όλη την Ευρώπη γιατί είναι τόσο καλή ομάδα κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις καλές προπονήσεις ή γενικότερα με τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών. Έχει να κάνει και με τις σχέσεις μεταξύ των μελών της ομάδας κι εδώ ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024