Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είπε και έδειξε πολλά ο Μεντιλίμπαρ

Είπε και έδειξε πολλά ο Μεντιλίμπαρ

Μίλησε πολύ για τον αποψινό αγώνα ο Μεντιλίμπαρ, θέλοντας προφανώς (και καλά έπραξε) να περάσει στους παίκτες του ένα μήνυμα για τον αγώνα.

Το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και στο μεγάλο λιμάνι θέλουν φυσικά να κλείσουν με νίκη την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μπαίνοντας δυναμικά στα πλέι οφ με στόχο βεβαίως την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι που οι ερυθρόλευκοι… καίγονται για τη νίκη στο σημερινό ματς κι ένας από αυτούς είναι η διατήρηση της καλής ψυχολογίας της ομάδας, καθώς ακολουθεί και το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μακάμπι.

Όπως και να χουν πάντως τα πράγματα η σκέψη όλων στον Ολυμπιακό πρέπει να είναι στον Βόλο και όχι στην πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με τους Ισραηλινούς και είναι ξεκάθαρο πως στο μυαλό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπάρχει μόνο η αποψινή αναμέτρηση.

Αυτό άλλωστε έδειξε χθες στην τελευταία προπόνηση των πειραιωτών στο Ρέντη, με τον Ισπανό προπονητή να εστιάζει στις «παγίδες» που κρύβει ο αγώνας απέναντι στη θεσσαλική ομάδα.

Και όταν λέμε έδειξε, εννοούμε το βίντεο και την ανάλυση που έκανε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αλλά και τα όσα είπε στους παίκτες του για τον αποψινό αγώνα.

Και η αλήθεια είναι πως ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλυσε διεξοδικά στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της θεσσαλικής ομάδας, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται ο Βόλος αλλά παράλληλα έδειξε και που θέλει να «χτυπήσουν» οι παίκτες του την αμυντική γραμμή των Θεσσαλών.

Μίλησε και πολύ για τον αποψινό αγώνα ο Μεντιλίμπαρ, θέλοντας προφανώς (και καλά έπραξε) να περάσει στους παίκτες του ένα μήνυμα για τον αγώνα.

Ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και πως για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια από τους «ερυθρόλευκους» και το κυριότερο, ν’ αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν στα δύο παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλησε να «χτυπήσει» ένα… συναγερμό στο Ρέντη για να μην θεωρήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ότι το ματς θα είναι εύκολο και είναι λογικό να περιμένει από τους «ερυθρόλευκους» τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης.

Κι εδώ που τα λέμε είπε κι έδειξε τόσα πολλά ο Ισπανός τεχνικός χθες στο Ρέντη για τον αγώνα με τον Βόλο, που θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο το ενδεχόμενο να μην είναι πανέτοιμοι οι παίκτες του.

Σε ότι αφορά τώρα την εντεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του ο Μεντιλίμπαρ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν «έδειξε» εντεκάδα στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο Ρέντη.

Ωστόσο μια σκέψη που έχει ο Ισπανός τεχνικός έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση δύο επιθετικών. Απομένει λοιπόν να δούμε αν θα επιλέξει σχήμα με δύο φορ ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024