Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Κόντρα στον Βόλο με στόχο να μεγαλώσει το σερί

Ολυμπιακός: Κόντρα στον Βόλο με στόχο να μεγαλώσει το σερί

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Βόλο και ψάχνει τη νίκη που θα τον κρατήσει στο κυνήγι της κορυφής και παράλληλα θα συνεχίσει το σερί που έχει χτίσει.

Η Superleague συνεχίζεται με την 26 αγωνιστική και όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται στην ίδια ώρα (19:30). Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει σε απόσταση… βολής από την κορυφή.

Παράλληλα, το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει χτίσει με τον Βάσκο στον πάγκο, τόσο εντός των ελληνικών συνόρων απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, όσο και στην Ευρώπη με τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος που βρίσκεται στην 11η θέση, πήρε την προηγούμενη αγωνιστική το πρώτο του «τρίποντο» ύστερα από 2,5 ολόκληρους μήνες, και θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση.

Ποιοι δεν υπολογίζονται

Στα αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φορτούνη και Κίνι, όπως και στον τραυματία Ζέλσον Μαρτίνς. Παράλληλα, επίσης εκτός μένουν οι Ντόη, Καμπράλ, Καρβάλιο και Ιμπόρα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Άμπι και Ελ Αραμπί.

Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους έχουν αρκετές απουσίες. Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Άλχο, Γκλάβτσιτς, Καλογερόπουλο και Τσοκάνη που θα εκτίσουν τις ποινές τους, καθώς και τον Τρουιγιέ.

H αποστολή του Ολυμπιακού: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Όρτα, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Στουρνάρας.

Η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Μπαριέντος, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ποπέσκου, Ασεχνούν, Μωραΐτης.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024