Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεντόγλου: 13 tweet γέλιου και αλήθειας για τον Μίλτο που «πέταξε» στο χρυσό

Τεντόγλου: 13 tweet γέλιου και αλήθειας για τον Μίλτο που «πέταξε» στο χρυσό

Ο Μίλτος Τεντόγλου για ακόμα μια φορά, έστω και με την τσίμπλα στο μάτι, έκανε το πρώτο καλό άλμα στα 8,22 και το δεύτερο καλύτερο και το τουίτερ υποκλίθηκε στον ήρωά του.

Μπορεί να έπρεπε να ξυπνήσει το πρωί για να πάρει το χρυσό του μετάλλιο και αυτό να τον «βάρυνε» λιγάκι, όμως ο Μίλτος Τεντόγλου τα κατάφερε και το X ( πρώην Twitter) πανηγύρισε με το «Ντάξει μωρέ, δεν τρέχει κάτι» στιλ του.

Στον απόηχο ακόμα ενός χρυσού μεταλλίου, η συζήτηση μετακινήθηκε στο ζήτημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και πιο συγκεκριμένα στην σκέψη της να αφαιρέσει την βαλβίδα, έστω και πειραματικά και να μετρούν την επίδοση από το σημείο προσγείωσης.

Και γιατί όχι να το συζητήσουμε «Ποιός πηδάει πρωί-πρωί;»

Σύμφωνα με τον Μίλτο Τεντόγλου, αν καταργηθεί η βαλβίδα θα χαθεί η τεχνική του αγωνίσματος και ο βαθμός δυσκολίας που υπάρχει κι αυτό θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το άλμα εις μήκος. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης έριξε μάλιστα και τη «βόμβα» τονίζοντας πως αν τελικά επικρατήσει η ακύρωση της βαλβίδας θα σταματήσει το μήκος και θα ασχοληθεί με το τριπλούν.

Ο Μίλτος και οι άλλοι

Βέβαια μετά από ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο για τον Μίλτο Τεντόγλου, περιμένει κανείς δύο πράγματα: Τις δηλώσεις του ίδιου και φυσικά τα σχόλια όλων των φίλων και φιλάθλων σχετικά με τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου. Όπου τα σχόλια μοιράζονται σε αυτούς που έχουν χαρεί με την επιτυχία του σπουδαίου αθλητή και όσους το διασκεδάζουν με τι τρελές ατάκες που μας χαρίζει.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024