Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέμπη: Σφοδρή επίθεση Σβίγκου κατά Π. Μαρινάκη - «Ντρέπεται και η ντροπή» - «Τυμβωρυχία το πανό ΣΥΡΙΖΑ»

Τέμπη: Σφοδρή επίθεση Σβίγκου κατά Π. Μαρινάκη – «Ντρέπεται και η ντροπή» – «Τυμβωρυχία το πανό ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ντράπηκε όταν είδε το πανό για τα Τέμπη, «λες και κάνουν καμπάνια πάνω στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων» - Για χυδαιότητα τον κατηγόρησε η Ράνια Σβίγκου

Δριμεία επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου εξαπέλυσε η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, κατηγορώντας τον για «χυδαιότητες», απαντώντας στα όσα δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με το πανό που αναρτήθηκε στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου παραμονή του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με μήνυμα: «Πάρε με όταν φτάσεις».

«Ντρέπεται και η ντροπή με τις χυδαιότητες Μαρινάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν θα καταφέρουν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για το έγκλημα των Τεμπών», υπογράμμισε η Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προσέθεσε ότι «προσβολή δεν είναι η μνήμη και ο αγώνας για αλήθεια και Δικαιοσύνη. Προσβολή είναι η συγκάλυψη. Αυτό που κάνει η ΝΔ εδώ και ένα χρόνο».

Μαρινάκης: Τυμβωρυχία το πανό – Ντράπηκα, είναι προσβολή

Ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία των Τεμπών και δεχόμενος ερωτήσεις για τις κατηγορίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης, αλλά και της κοινωνίας, σχετικά με τις κυβερνητικές ευθύνες στην υπόθεση, ανέφερε αρχικά πως «με απόλυτο σεβασμό ακούμε όλα όσα λένε οι συγγενείς, όλα όσα λένε οι φίλοι των παιδιών αυτών, όσα λένε οι απλοί πολίτες, όλα όσα λένε αυτοί που θέλουν Δικαιοσύνη και το εκφράζουν με τον όποιον τρόπο πιστεύουν ότι θέλουν να το εκφράσουν».

Για να προσθέσει αμέσως μετά: «Αλλά δεν μπορώ να μην σταθώ σε μία πρωτοφανή τυμβωρυχία, η οποία υπάρχει από μέρους της αντιπολίτευσης, και ειδικά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Πραγματικά, ντράπηκα όταν είδα μία τέτοια δουλειά, ένα πανό, λες και κάνουν καμπάνια πάνω στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων, αυτό το οποίο είδαμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα πράγματα είναι χυδαία», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Και ειδικά αν τα δει κανείς σε αντιπαράθεση με τις χαρούμενες σέλφι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήγε, δήθεν, τεθλιμμένος για μια τέτοια πρωτοφανή τραγωδία και πήγε και έβγαζε χαρούμενος σέλφι, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα να συμβαίνουν», σημείωσε επίσης, επιτιθέμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα, έδωσε και παράδειγμα, λέγοντας, «σκεφτείτε, δικαίως, τι θα μας είχατε πει αν έναν χρόνο μετά το Μάτι, είχαμε βάλει την Πειραιώς με μαύρα πανό και είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε μία καμπάνια πάνω σε μία τραγωδία, πάνω σε ένα δυστύχημα», ενώ έκανε λόγο για «προσβολή», προσθέτοντας πως «δεν μπορεί να κάνουμε πολιτική και καμπάνιες πάνω σε ένα  τραγικό δυστύχημα. Χρειάζεται Δικαιοσύνη, άμεσα, χωρίς, προφανώς, καμία πρόθεση συγκάλυψης».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024