Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Το γιγαντοπανό στην Κουμουνδούρου για το έγκλημα στα Τέμπη - «Πάρε με όταν φτάσεις»

ΣΥΡΙΖΑ: Το γιγαντοπανό στην Κουμουνδούρου για το έγκλημα στα Τέμπη – «Πάρε με όταν φτάσεις»

«Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη» επισημαίνει επίσης ο Στ. Κασσελάκης προσθέτοντας: «Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!».

Ένα μαύρο γιγαντοπανό αναρτήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ παραμονή του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Με κυρίαρχο μήνυμα: «Πάρε με όταν φτάσεις» και την ημερομηνία που στοιχειώνει την Ελλάδα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη των 57 θυμάτων.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ότι «το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού» επαναλαμβάνοντάς την υπόσχεσή του στις οικογένειες των θυμάτων ότι «θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους».

Σημειώνεται ότι το ψήφισμα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών έχει συγκεντρώσει σχεδόν 800.000 ηλεκτρονικές υπογραφές.

«Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους» επισημαίνει επίσης ο Στ. Κασσελάκης προσθέτοντας: «Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέβασε και story με ασπρόμαυρη φωτογραφία από το γιγαντοπανό στα κτίρια των γραφείων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη σημείωση «Δεν ξεχνάμε».

«Δεν ξεχνάμε!»

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβαλε μπροστά και τις μηχανές του iSYRIZA που «σήκωσε» ένα δίλεπτο βίντεο για την συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη.

Στο βίντεο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πλάνα από τηλεοπτικούς σταθμούς με την μετάδοση της τραγικής είδησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, του Κυριάκου Μητσοτάκη που έσπευσε να κάνει λόγο για «ανθρώπινο λάθος»… και το μήνυμα: «Δεν έφτασαν… Η δικαιοσύνη θα φτάσει;;

Στα Τέμπη έχασαν τη ζωή τους 57 συμπολίτες μας, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι. Ένας χρόνος πέρασε κι ακόμα οι υπεύθυνοι για το έγκλημα δεν έχουν λογοδοτήσει. Ποια αλήθεια, ποια δικαιοσύνη, ποια ευαισθησία, ποια ανθρωπιά, ποια ενσυναίσθηση να περιμένει κανείς από αυτούς; Ποια ασφάλεια και ποια αξιοπρέπεια να εγγυηθούν; Ποιο αναχρονιστικό κράτος να πιστέψει και ο πιο εύπιστος ότι θα αλλάξουν;»

Παράλληλα καλεί τον κόσμο να υπογράψει το ψήφισμα για το έγκλημα των Τεμπών, παραθέτοντας τον σχετικό σύνδεσμο.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024