Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γκαμπριέλα Γουίνδσορ: Ποια είναι η Λαίδη της οποίας ο σύζυγος πέθανε ξαφνικά στα 45 του

Γκαμπριέλα Γουίνδσορ: Ποια είναι η Λαίδη της οποίας ο σύζυγος πέθανε ξαφνικά στα 45 του

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του.

Ο Τόμας Κίνγκστον, βρετανός χρηματοδότης που ήταν σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα και πρώην φίλος της Πίπα Μίντλετον, πέθανε σε ηλικία 45 ετών.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη εκ μέρους της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, του Μάρτιν και της Τζιλ Κίνγκστον, της Τζοάνα Κόνολι και της Έμα Μάρεϊ αναφέρεται: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε το θάνατό του».

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος είναι δεύτερος ξάδελφος της λαίδης Γκαμπριέλα, έστειλε τις «πιο θερμές σκέψεις και προσευχές»του στην οικογένειά της μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου.

Ποια είναι η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ

H Λαίδη Γκαμπριέλα είναι δεύτερη ξαδέλφη του βασιλιά Καρόλου. Γνωστή ως Ella στους φίλους της, κατά τη γέννησή της ήταν η 18η στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Η Ella γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1981. Μεγάλωσε σε ένα διαμέρισμα στο παλάτι του Κένσινγκτον. Η βασίλισσα ως γνωστόν πλήρωνε το ενοίκιο του διαμερίσματος μέχρι το 2008, όταν μέλη του Κοινοβουλίου απαίτησαν από τον πρίγκιπα Μάικλ να πληρώσει το πλήρες ποσό της αγοράς, δηλαδή 120.000 λίρες.

Ο λαμπερός γάμος

Με τον 45χρονο εκλιπόντα παντρεύτηκε το 2019. Στην τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ παρευρέθηκαν πολλά υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο εκλιπών Δούκας του Εδιμβούργου έκανε επίσης μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην τελετή.

Ήταν παντρεμένοι για σχεδόν πέντε χρόνια.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το καλοκαίρι του 2018, αφού έβγαινε μαζί του για αρκετά χρόνια, με τον Τόμας να της κάνει πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη νήσο Σαρκ.

Η Λαίδη Γκαμπριέλα είναι σήμερα 56η στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου πίσω από την ανιψιά της, Ιζαμπέλα Ουίνδσορ.

Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Brown του Rhode Island και εργάζεται ως συγγραφέας. Το έργο της έχει δημοσιευτεί σε διάφορα έντυπα, όπως η Sunday Telegraph, η Evening Standard, η Country Life, η The Spectator και η ισπανική έκδοση του Hello. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Brown του Rhode Island.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση

Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ και ο σύζυγός της, Τόμας Κίνγκστον, ήταν «χαρούμενοι και κουβέντιαζαν» σε εκδήλωση της Εθνικής Πινακοθήκης λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, όπως αποκάλυψαν στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Ένας φίλος που μίλησε στο ζευγάρι στο πάρτι της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου είπε: «Έμοιαζαν χαρούμενοι και θετικοί όσο ποτέ. Η Έλλα ήταν ιδιαίτερα φλύαρη».

Ένας άλλος στενός φίλος, που παρευρέθηκε στον εκπληκτικό γάμο του ζευγαριού, πρόσθεσε: «Είναι εντελώς φρικιαστικό. Κανείς μας δεν το είδε να έρχεται. Δεν μπορώ να το καταλάβω…».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024