Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρήνος στο Μπάκιγχαμ: Πέθανε ο Τόμας Κίνγκστον, βασιλικό μέλος και σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ

Θρήνος στο Μπάκιγχαμ: Πέθανε ο Τόμας Κίνγκστον, βασιλικό μέλος και σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ

Σε δήλωση της οικογένειας αναφέρεται: «Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατος του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια».

Ο Τόμας Κίνγκστον, βρετανός χρηματοδότης που ήταν σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα και πρώην φίλος της Πίπα Μίντλετον, πέθανε σε ηλικία 45 ετών.

«Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ και όλους όσους τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας»

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη εκ μέρους της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, του Μάρτιν και της Τζιλ Κίνγκστον, της Τζοάνα Κόνολι και της Έμα Μάρεϊ αναφέρεται: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε το θάνατό του».

«Στέλνουν τις πιο ειλικρινείς σκέψεις και προσευχές»

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Κίνγκστον.

«Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ και όλους όσους τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ειδικότερα, οι μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο ειλικρινείς σκέψεις και προσευχές τους στην Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον», αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του παλατιού.

Ο Κίνγκστον πέθανε στο Γκλόστερσαϊρ την Κυριακή, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να καλούνται στο σημείο λίγο μετά τις 6 μ.μ. Αν και η αιτία θανάτου δεν έχει εξακριβωθεί, δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες ή άλλα μέρη που να εμπλέκονται.

*Με πληροφορίες από People | Φωτογραφία: Shutterstock

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024