Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lips Combo: Το μυστικό της Έμιλι Ραταϊκόφσκι για σαρκώδη χείλη

Lips Combo: Το μυστικό της Έμιλι Ραταϊκόφσκι για σαρκώδη χείλη

Τα lip combos είναι μετά από χρόνια ξανά εδώ και μας υπενθυμίζουν πως με μικρές κινήσεις μπορούμε να πετύχουμε υπέροχα αποτελέσματα. 

Ολες μας θέλουμε να δοκιμάζουμε τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ που έρχονται για να δώσουν μια διαφορετική διάσταση σε όλα όσα γνωρίζουμε. Τα lip combos είναι μετά από χρόνια ξανά εδώ και μας υπενθυμίζουν πως με μικρές κινήσεις μπορούμε να πετύχουμε υπέροχα αποτελέσματα.

Οι συνδυασμοί lip compo είναι ένα καυτό θέμα άλλωστε στον κόσμο της ομορφιάς αφού ήδη το #lipcombo έχει πάνω από 2,1 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Και κάθε φορά που κοιτάζουμε τα feed μας, κρατάμε πάντα σημειώσεις για τα μοναδικά lip looks που δημιουργούν οι αγαπημένες μας influencers.

Και ένα από αυτό μας έδειξε πρόσφατα η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.  Το μοντέλο μοιράστηκε πρόσφατα ένα από τα πιο αγαπημένα της beauty tricks και πρέπει να παραδεχτούμε ότι αξίζει να το μιμηθούμε. Χρησιμοποιεί δύο προϊόντα για να πετύχει το συγκεκριμένο look.

Ποιο όμως είναι και το μυστικό της για σαρκώδη χείλη;

Με ένα lip liner λίγο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών της, περιγράφει το περίγραμμα των χειλιών της, δίνοντας έμφαση στο “Cupid’s bow” και επεκτείνοντας ελαφρώς τις γωνίες για να δημιουργήσει μια πιο πλούσια εμφάνιση. Ακολουθεί η εφαρμογή ενός glossy κραγιόν.

Αν και εσείς θέλετε να δοκιμάσετε το μυστικό της Εμιλι Ραταϊκόφσκι για σαρκώδη χείλη σας προτείνουμε δύο υπέροχα lip gloss.

Το lip Gloss essence Extreme Shine Volume 01 Crystal Clear 5ml  είναι το απαραίτητο προϊόν για πανέμορφα χείλη με υγρή εμφάνιση, χωρίς την προσθήκη σιλικόνων, μικροπλασματικών σωματιδίων, αλκοόλης και ελαίων. Και αυτό δεν είναι μόνο: η σειρά προσφέρει τρία διαφορετικά οφέλη για το μακιγιάζ χειλιών, τον μέγιστο όγκο, το εξαιρετικά έντονο εφέ και τη λαμπερή λάμψη.

Το εξαιρετικής λάμψης lipgloss σε όγκο διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από φυσικά έως φωτεινά, ώστε να υπάρχει σίγουρα ένα τέλειο ενισχυτικό χειλιών για κάθε στυλ μακιγιάζ.

To lip Gloss Dior Addict Maximizer 001 Pink 6ml αποτελείται από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, περιλαμβάνει μικρές σφαίρες υαλουρονικού οξέος, προσφέρει αληθινή ενυδάτωση και φροντίδα χειλιών με μέγιστο αποτέλεσμα όγκου.

Εμπλουτισμένη με θρεπτικό λάδι κερασιού, η φόρμουλα προσφέρει απόλυτη άνεση στα χείλη. Σαν να είναι βρεγμένα με νερό, φαίνονται βελτιωμένα, λεία και αμέσως φαίνονται γεμάτα.

Με ευωδιαστές νότες μέντας, η φόρμουλα φέρνει μια αναζωογονητική αίσθηση στα χείλη.

Ολα τα προϊόντα μακιγιάζ θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και θα τα παραλάβετε όλα εύκολα και στη ώρα τους σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024