Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Beauty trends: Το χρώμα που θα κυριαρχήσει σε μαλλιά και μακιγιάζ φέτος τον χειμώνα

Beauty trends: Το χρώμα που θα κυριαρχήσει σε μαλλιά και μακιγιάζ φέτος τον χειμώνα

Ενώ έχουμε συνηθίσει την κλασική του απόχρωση, φέτος τον χειμώνα θα απολαύσουμε μια αναπάντεχη εκδοχή του.

Είναι κλασικό, διαχρονικό και μαγνητίζει τα βλέμματα. Ο λόγος φυσικά για το εξαιρετικά δημοφιλές κόκκινο, που τον χειμώνα και ειδικά την περίοδο των γιορτών έχει την τιμητική του. Φέτος βέβαια θα τα απολαύσουμε σε μια πιο ανατρεπτική απόχρωση, που συνδυάζει τόνους καφέ και χάλκινου.

Ήδη θα έχετε ακούσει για το απόλυτο hair trend, το “bropper” που αποτελεί τον συνδυασμό του καστανού (brown) και του χάλκινου (copper) αλλά και το νέο nail trend, που συνδυάζει την απόχρωση κερασιού-μόκας.

Και τα δύο βασίζονται στο κόκκινο και αδιαμφισβήτητα έχουν έρθει για να μείνουν. Το έχουν ήδη δοκιμάσει – κι εάν μας ρωτάτε με τρομερή επιτυχία – η Dua Lipa αλλά και η Zendaya, βάφοντας τα μαλλιά τους σε βαθύ κερασί χρώμα.

Γιατί το κόκκινο είναι perfect fit για τους ψυχρούς μήνες

Μπορεί να σκέφτεστε ότι το κόκκινο μπορεί να μην σας ταιριάζει και τόσο αλλά κάνετε λάθος! Οι αποχρώσεις του είναι πολλές και διαφορετικές και σίγουρα μπορείτε να βρείτε την δική σας για να ανανεωθείτε και να αναβαθμίσετε το signature look σας.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο, αξίζει να θυμηθούμε την θεωρία των χρωμάτων, καθώς οι ανοιχτές αποχρώσεις συμπληρώνουν ιδανικά τους θερμούς τόνους ενώ οι πιο βαθιές είναι κατάλληλες για τους πιο ψυχρούς.

Το ζωηρό ξανθό της φράουλας, τα χάλκινα και γενικά τα “ζεστά” κόκκινα μπορούν να γίνουν μέρος της παλέτας σας εάν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη. Εάν όμως είστε σκουρόχρωμη ή «σταρένια», τότε επιλέξτε τις πιο κερασί, βιολετί και ρουμπινί αποχρώσεις.

Στα μαλλιά

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό τόσο για τα πιο κοντά όσο για τα πιο μακριά μήκη. Ανεξάρτητα από το χτένισμα που θα επιλέξετε, το βαθύ κόκκινο θα τους χαρίσει ξεχωριστή λάμψη με διάρκεια.

Στο μακιγιάζ

Τα κόκκινα χείλη είναι μια εξαιρετική επιλογή για το μακιγιάζ σας από το πρωί έως το βράδυ. Για να τα καταφέρετε – χωρίς άβολες μουτζούρες ή ατυχήματα όσο τρώτε – επιλέξτε μια ενυδατική long wear σύνθεση όπως το Lipstick Maybelline SuperStay Vinyl Ink, που έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτό. Χαρίζει πλούσιο κόκκινο χρώμα, που μένει για ώρες.

Και δεν σταματάμε εκεί. Αποχρώσεις κόκκινου κυριαρχούν και στο eye makeup. Για ένα καθηλωτικό και σαγηνευτικό βλέμμα συνδυάστε nude αποχρώσεις με κόκκινες λεπτομέρειες και ιριδίζοντα μοβ. Θα τα βρείτε όλα στην Παλέτα Σκιών Mesauda Red Valentine Darling.

Στα νύχια

Μετά τις ανοιχτόχρωμες και nude αποχρώσεις του καλοκαιριού στα νύχια μας, ήρθε η στιγμή να αγκαλιάσουμε και να απογειώσουμε τις σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου. Το κερασί όπως ήδη έχουμε πει είναι το νέο αγαπημένο και ταιριάζει ιδανικά σε κάθε σχήμα και μήκος.

Το Βερνίκι Νυχιών Essie Gel Couture Spiked With Style διαθέτει μοναδική σύνθεση για αψεγάδιαστη κάλυψη και απίστευτη διάρκεια και ανθεκτικότητα στο ξεφλούδισμα.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα για την ανανέωση του look σας μπορείτε να τα βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην εγγυημένη και έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 5.000.000+ προϊόντα.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024