Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 εύκολα hairstyles για να είσαι κομψή ακόμα και τις βροχερές μέρες

4 εύκολα hairstyles για να είσαι κομψή ακόμα και τις βροχερές μέρες

Δημιούργησε το δικό σου χτένισμα εύκολα για να είσαι στην τρίχα

Η υγρασία και ο βροχερός καιρός μπορούν να καταστρέψουν το χτένισμά σας σε ελάχιστα λεπτά αφού θα βγείτε από το σπίτι σας. Και αφού ξοδέψατε μια ώρα για να φτιάξετε το τέλειο look τώρα έχετε μείνει με σπαστά και φριζαρισμένα μαλλιά! Αλλά γιατί τα βαρετά μαλλιά πρέπει να είναι συνώνυμο της κακοκαιρίας; Αντ’ αυτού, θα πρέπει να πάρουμε θέση απέναντι σε μια μουντή μέρα και να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο με ένα χαριτωμένο χτένισμα.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε θα «ανοίξουν οι ουρανοί»… έχουμε μερικές ιδέες για χτενίσματα που θα σας απαλλάξουν από το άγχος αυτής της βροχερής ημέρας.

Φυσικά για να πετύχετε το τέλειο styling χρειάζεστε για τα απαραίτητα εργαλεία. Σίδερα, ισιωτικές αλλά και πρέσες μπορούν να γίνουν σύμμαχος σας για να δημιουργήσετε το απόλυτο hairstyle χωρίς να σας νοιάζει αν βρέχει ή όχι.

Πλαϊνή κοτσίδα

Δημιουργήστε μια χαλαρή, ατημέλητη πλεξούδα στο πλάι. Αφήστε μερικές τρίχες να πέσουν ακόμα και έξω για να προσθέσετε χαρακτήρα. Η Πρέσα Μαλλιών L’Oreal Professionnel SteamPod 4 με Θήκη Μεταφοράς είναι ιδανική για να δημιουργήσετε το τέλειο, προσθέτοντας ταυτόχρονα υφή στην κοτσίδα σας.

Κυματιστά μαλλιά

Είτε κοιμάστε με πλεξούδα είτε ξυπνάτε και κάνετε μπούκλες με το σίδερο, αφήστε τις μπούκλες σας χαλαρές και ατελείς! Δοκιμάστε τη Πρέσα Μαλλιών Remington Keratin Protect Επαγγελματική με Κεραμικές Πλάκες, καθώς θα προσθέσει υφή και κράτημα στα μαλλιά σας, προστατεύοντάς τα ταυτόχρονα από τα θερμικά εργαλεία styling. Αφού τελειώσετε το styling των μαλλιών σας, περάστε τις μπούκλες με τα δάχτυλα για να δημιουργήσετε χαλαρή, ζωντανή υφή.

Ακατάστατος κότσος

Είναι γρήγορος, εύκολος και ο τίτλος τα λέει όλα. Αυτός ο κότσος μαλλιών είναι ακατάστατος, οπότε σταματήστε να προσπαθείτε να τον κάνετε να φαίνεται τέλειος! Hot Tip: Χρησιμοποιήστε την Πρέσα Μαλλιών Demeliss Saint Algue με Ατμό & Κεραμικές Πλάκες 85Wγια γρηγορότερο ίσιωμα στα μαλλιάς σας, χάρη στη διαισθητική κίνηση βουρτσίσματος.

Αλογοουρά

Θέλετε να δημιουργήσετε μια σέξι αλογοουρά; Κάντε την πίσω και τελειώστε με λακ για έξτρα κράτημα, ώστε να μην πετάνε οι ατίθασες τρίχες.

Ολες οι πρέσες μαλλιών και τα προϊόντα περιποίησης μπορείτε να τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που σας χρειάζεται και θα τα παραβάλετε εύκολα, στην ώρα τους στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024