Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Xiaomi: Λανσάρει νέο κινητό με τιμή περίπου 80 ευρώ!

Xiaomi: Λανσάρει νέο κινητό με τιμή περίπου 80 ευρώ!

Eρχεται με ανανεωμένες ΑΙ κάμερες με εξαιρετικά οπτικά και τρεις αισθητήρες στην πίσω πλευρά για κορυφαίες λήψεις

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο smartphone αλλά ταυτόχρονα δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία; Η Χiaomi σας έχει ήδη την απάντηση! Το Xiaomi Redmi A3 που έρχεται με ιδιαίτερο σχεδιασμό και «τρέχει» απευθείας με το Android 14 της Google, θα το βρείτε στην τιμή των 80 ευρώ.

Το Xiaomi Redmi A3, έρχεται εξοπλισμένο με Corning Gorilla Glass 5 και με οθόνη Super AMOLED (1560 x 720) στις 6.01″ ίντσες, για μια συναρπαστική προβολή και ρεαλιστική αναπαράσταση εικόνας.

Eρχεται με ανανεωμένες ΑΙ κάμερες με εξαιρετικά οπτικά και τρεις αισθητήρες στην πίσω πλευρά για κορυφαίες λήψεις. Παράλληλα ο κομψός σχεδιασμός και οι φυσικές καμπύλες του το καθιστούν άνετο στο κράτημα.

Το Xiaomi Μi A3 δεν διακρίνεται μόνο για τη μοντέρνα σχεδίαση του αλλά και για τις επιδόσεις του. Τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 665 με συχνότητες έως και 2 GHz, όπου σε συνδυασμό με τη μνήμη Ram 4GB LPDDR4x και τον αποθηκευτικό χώρο 64GB με επέκταση έως και 256GB θα έχετε όσες εφαρμογές θέλετε ανοιχτές ταυτόχρονα.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4030mAh με διάρκεια έως και 2 ημέρες μόνο με μία φόρτιση!

Διαθέτει πανίσχυρη τριπλή κύρια κάμερα με τρείς αισθητήρες των 48 Megapixel (wide), 8 MP (ultrawide), 2 MP (depth sensor),για ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες για να απαθανατίσεις τις αγαπημένες σου στιγμές.

Μπροστά, υπάρχει μια AI selfie κάμερα 32 Megapixel για υψηλότερης ποιότητας selfie φωτογραφίες η οποία υποστηρίζει και τεχνολογίες AI face unlock και AI scene detection.

Διαθέσιμο σε τρείς χρωματικές επιλογές οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από τρία απλά χρώματα. Το Redmi A3 αντανακλά το φως όπως ο ωκεανός, ενώ ο χρωματισμός δείχνει να κινείται ταυτόχρονα με την περιστροφή της συσκευής. Βιώστε την καθαρότητα του χιονιού, την ηρεμία της γαλάζιας θάλασσας ή τη στοχαστικότητα του γκρίζου ουρανού.

Τέλος έρχεται με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος βρίσκεται μέσα στην οθόνη και αναγνωρίζει ταχύτατα και με υψηλή ασφάλεια το δακτυλικό αποτύπωμα.

Η κυκλοφορία του αναμένεται αργότερα μέσα στο μήνα ενώ μπορείτε αν θέλετε να αγοράσετε ένα από τα Redmi 12 NFC 8GB 256GB Midnight Black και Redmi Note 13 5G 8GB 256GB Μαύρο που διαθέτει ήδη η Xiaomi στην αγορά με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 240 ευρώ.

Και φυσικά όλα τα smartphone θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και θα τα παραβάλετε εύκολα, στην ώρα τους στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024