Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Apple Vision Pro: Αποκαλυπτικό βίντεο τεστάρει την αντοχή του πανάκριβου gadget

Apple Vision Pro: Αποκαλυπτικό βίντεο τεστάρει την αντοχή του πανάκριβου gadget

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συσκευή που θα μπορούσε να αλλάξει όχι μόνο τον τρόπο που εργαζόμαστε αλλά και τον τρόπο που βλέπουμε ταινίες στο σπίτι.

To Vision Pro, η μάσκα μεικτής πραγματικότητας της Apple, που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά είναι η πρόταση της εταιρείας για τον διάδοχο του υπολογιστή και της τηλεόρασης μαζί.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συσκευή που θα μπορούσε να αλλάξει όχι μόνο τον τρόπο που εργαζόμαστε αλλά και τον τρόπο που βλέπουμε ταινίες στο σπίτι.

Η τσουχτερή τιμή της μάσκας, που ξεκινά από τα 3.500 δολάρια, μπορεί να συνδυάζει τρισδιάστατα εικονικά περιβάλλοντα με εικόνες του έξω κόσμου, οφείλεται κυρίως στα ειδικά τσιπ της Apple και τις οθόνες υψηλής ποιότητας που λείπουν από τους ανταγωνιστές.

Το Vision Pro επιτρέπει τον χειρισμό εφαρμογών και την περιήγηση σε εικονικά περιβάλλοντα και επιπλέον μπορεί να προβάλλει τα τρισδιάστατα βίντεο που καταγράφει το νέο iPhone 15 Pro.

Η συσκευή παρακολουθεί επίσης τις κινήσεις των χεριών και των ματιών και εμφανίζει το πρόσωπο του χρήση σε μια οθόνη που βλέπουν οι γύρω του.

Ο στόχος είναι το Vision Pro να είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή που θα μπορεί να βρίσκεται δίπλα στο Mac και το iPad στο οικοσύστημα συσκευών της Apple και να σας επιτρέπει να κάνετε πραγματική δουλειά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Excel και το Webex και το Slack στο Vision Pro και μπορείτε επίσης να καθίσετε αναπαυτικά και να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε μια γιγαντιαία εικονική οθόνη 4K HDR. Και μπορείτε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του Mac σας και να χρησιμοποιήσετε το Vision Pro για να κοιτάξετε μια τεράστια οθόνη που αιωρείται στον εικονικό χώρο.

Σε βίντεο όμως που ανέβηκε στο Youtube λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του παρέχει μερικές πραγματικά πολύτιμες πληροφορίες για την γενικότερη ανθεκτικότητα του ακριβού αυτού headset.

Οι χρήστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις πτώσεις μιας και ένα από τα ηχεία του Vision Pro υπέστησαν ανεπανόρθωτη βλάβη. Φαίνεται ότι η περιοχή του ιμάντα κεφαλής γύρω από τα ηχεία και τα αυτιά του χρήστη είναι το αδύναμο σημείο του headset, διότι υπάρχει ένας ευαίσθητος μεντεσές κρυμμένος εκεί μέσα.

Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να προσέξετε, ωστόσο, είναι ότι η φωτεινή επένδυση δεν είναι συνδεδεμένη με το ακουστικό με ασφαλή τρόπο, αλλά συγκρατείται μόνο από μαγνήτες. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα πρέπει να πιάνετε και να σηκώνετε το Vision Pro από εκεί, όσο βολικό και αν φαίνεται.

Αν και τα Vision Pro ακόμα δεν έχουν φτάσει στην ελληνική αγορά στο  SHOPFLIX.gr μπορείτε να βρείτε  όλα τα προϊόντα της Apple από bluetooth και smarthwatch και όλα θα τα παραλάβετε στην ώρα τους, στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024