Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
iPhone 16: Οι εντυπωσιακές αλλαγές στην κάμερά του

iPhone 16: Οι εντυπωσιακές αλλαγές στην κάμερά του

Οι λάτρεις της φωτογραφίας θα ενθουσιαστούν επίσης από τις εξελίξεις στην κάμερα του iPhone 16

Φαίνεται ότι η Apple είναι πλέον έτοιμη να παίξει το παιχνίδι των megapixel.

Το πολυαναμενόμενο iPhone 16 είναι έτοιμο να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, το iPhone 15, με μια πληθώρα αξιοσημείωτων αναβαθμίσεων. Μια σημαντική βελτίωση είναι το μέγεθος οθόνης του iPhone 16, το οποίο φημολογείται ότι είναι μεγαλύτερο και πιο καθηλωτικό από ποτέ. Ενώ αυτές οι λεπτομέρειες έρχονται μόνο ως διαρροές και εικασίες, προσφέρουν μια δελεαστική ματιά στις δυνατότητες του iPhone 16, που θα συναρπάσει τους λάτρεις της τεχνολογίας κατά την αναμενόμενη κυκλοφορία του το 2024.

Τα τελευταία στοιχεία για αυτό προέρχονται από μια έκθεση της Economic Daily News (μέσω του MacRumors), η οποία αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει προηγμένους φακούς από διαμορφωμένο γυαλί στο iPhone 16 Pro Max. Αυτός ο τύπος φακού φέρεται να είναι λεπτότερος από αυτόν που χρησιμοποιεί σήμερα η Apple, πράγμα που σημαίνει ότι το εξόγκωμα της κάμερας θα μπορούσε να είναι μικρότερο και το τηλέφωνο στο σύνολό του θα μπορούσε να είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας θα ενθουσιαστούν επίσης από τις εξελίξεις στην κάμερα του iPhone 16. Τα μοντέλα Pro και Pro Max αναμένεται να διαθέτουν μια εκπληκτική πίσω κάμερα 48 megapixel, με μεγαλύτερο αισθητήρα για βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας. Επιπλέον, η εισαγωγή της λειτουργίας Cinematic για εγγραφή βίντεο υπόσχεται βίντεο επαγγελματικής ποιότητας με μικρό βάθος πεδίου, δημιουργώντας εντυπωσιακά οπτικά εφέ και δυναμική εστίαση σε κινούμενα θέματα.

Τα απλά μοντέλα του iPhone 16 αναμένονταν με νέο design στις πίσω κάμερες που θα αντικαθιστούσε τις δυο διαγώνιες κάμερες με δυο κάθετες. Όταν είχε κυκλοφορήσει η εν λόγω φήμη, πιστευόταν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει προκειμένου τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus να μπορούν να προβούν στην εγγραφή spatial video που θα μπορούσε να αναπαραχθεί σε 3D στο Vision Pro. Αυτή τη στιγμή μόνο τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max μπορούν να το κάνουν.

Ενώ το μέγεθος της οθόνης κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το iPhone 16 φημολογείται ότι φιλοξενεί μια σειρά από άλλα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Αυτό περιλαμβάνει ένα νέο τσιπ A16 Bionic, γνωστό για τις βελτιωμένες επιδόσεις του και τη βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που εξασφαλίζει αδιάλειπτη χρήση όλη την ημέρα. Επιπλέον, το iPhone 16 αναμένεται να υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G, εκτοξεύοντας τους χρήστες στην εποχή των αστραπιαίων ταχυτήτων δικτύου.

Υπήρξαν αρκετές διαρροές και φήμες για το iPhone 16, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες διαρροές περιλαμβάνουν:

Τα μοντέλα iPhone 16 Pro και Pro Max αναμένεται να έχουν νέο σχεδιασμό με εγκοπή σε σχήμα χαπιού για την μπροστινή κάμερα και τους αισθητήρες Face ID και μια εγκοπή με διάτρηση για την πίσω κάμερα.
Τα μοντέλα iPhone 16 Pro και Pro Max αναμένεται επίσης να έχουν ένα νέο τσιπ A16 Bionic, μια νέα πίσω κάμερα 48 megapixel και μια νέα λειτουργία Cinematic για εγγραφή βίντεο.
Το iPhone 16 αναμένεται επίσης να έχει νέο σχεδιασμό με επίπεδη οθόνη και νέα θύρα USB-C.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται απλώς για διαρροές και φήμες και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Apple. Ωστόσο, οι διαρροές μας δίνουν μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε από το iPhone 16.

Εως την κυκλοφορία του νέου iPhone 16 μπορείτε να μπείτε στο SHOPFLIX.gr και να επιλέξετε ένα από τα προηγούμενα μοντέλα της Apple και θα το παραλάβετε εύκολα, στην ώρα του, στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024