Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός: Ρήξη μηνίσκου ο Στεργιάκης, εκτός τουλάχιστον για ένα μήνα

Παναιτωλικός: Ρήξη μηνίσκου ο Στεργιάκης, εκτός τουλάχιστον για ένα μήνα

Ο Αντώνης Στεργιάκης τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας χθες βράδυ από την Τρίπολη χάρις στο γκολ του Μάριου Οικονόμου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (2-2), ωστόσο οι Αγρινιώτες έχασαν με τραυματισμό τον Αντώνη Στεργιάκη.

Ο νεαρός κίπερ, στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 75ο λεπτό, με τον Λούκας Τσάβες να τον αντικαθιστά.

Ο Έλληνας άσος υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Η απουσία του Στεργιάκη υπολογίζεται σε μίνιμουμ έναν μήνα, εάν και μένει να φανεί το εάν θα περάσει ή όχι την πόρτα του χειρουργείου. Ο Στεργιάκης την φετινή σεζόν έχει καταγράψει 8 συμμετοχές και από την αρχή του χρόνου έχει καθιερωθεί ως ο βασικός τερματοφύλακας των «καναρινιών».

Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ή όχι. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, δύο γκολ μας ακυρώθηκαν οριακά για οφσάιντ, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν με αυτές τις συνθήκες στο τέλος ισοφαρίσαμε και κάναμε και την ευκαιρία για τρίτο γκολ (αναφέρεται στο τετ α τετ του Λομονάκο), βέβαια έχασε και ο Αστέρας άλλη μία για να είμαστε δίκαιοι, όλο αυτό, στην αρχή όταν ξεκινούσε το παιχνίδι αν μου λέγατε ότι και με το «Χ» θα είμαστε ευχαριστημένοι, θα έλεγα ναι.

Η εικόνα όμως, μου αφήνει το παράπονο ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό αλλά τέλος πάντων σας αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024